Bună, eu am avut suvițe, multe suvițe ( prea multe, dacă stau acum să mă gândesc) de la rădăcină până jos, blond platinat. Trecerea de la saten închis la blond platinat a fost cruntă pentru părul meu, începuse să cadă crunt, arata oribil. În primul rând calmează-te, fă măşti ( 2-3 pe săptămână) ulei de ricin - vitamina a ( ambele ajutand la regenerare); ulei de cocos - vitamina e, ulei de argan, jojoba, unt de shea ( acestea ajuta la hidratarea în profunzime a parului ), lasă- le cât de mult poți (2-3 ore), bea apă. Calmează-te îsi va reveni :*
Iti multumesc mult ajunsesem la concluzia sa il tund un bob scurt fiind singura solutie care imi mai ramanea.Am vrut sa fac un ombre gri facand trecerea de la un ciocolatiu. La salon mi-a decolorat parul de 3 ori in acceasi zi si mi-a spus ca nu va fi chiar asa de tocit..Totul a fost ok cand am terminat parul meu arata super si ingrijit, fara aspect neplacut dar dupa ce l-am spalat prima data se vedea groaznic.
Nu ai pentru ce, am trecut si eu prin asta. Sincer, mai bine il tunzi regulat cate 2-5 cm, decat brusc scurt, tu stii mai bine. Am uitat sa iti spun mai sus, evita placa cat de mult poti. 3 ori in aceeasi zi? Ce naiba?! Si la mine la fel, la prima baie ziceai ca sunt sobolan mort. Nu te astepta ca dupa masca, tratament sa fie wow, imediat este imposibil. Intr-o luna cam asa vei vedea rezultate vizibile, de aceea trebuie sa te relaxezi, sa ai rabdare si sa te calmezi ca iti va reveni Bafta :*
Si eu mi-am decolorat parul, ulterior problema a fost ca, fiind incolor, nu il mai gaseam, chiar daca el era teoretic tot acolo.