| Avril_2123 a întrebat:

Buna TPU happy! Am si eu o intrebare...sunt cu un baiat de 2 saptamani. El mi-a spus ca este timidbig grin dar eu nu stiu ce sa cred. Inca nu m-a invitat in oras si stiu ca de obicei baietii fac primul pas... dar el este altfel si nu stiu cum sa ma comport parca l-as invita parca nu. crying

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Draga mea, sunt baieti care din timiditate nu prea stiu cum trebuie sa se comporte cu o fata. Totusi, daca stii ca te place, atunci unul din voi trebuie sa faca primul pas, asa ca fii tu aceea. Am avut si eu in tinerete o astfel de relatie si fiindca imi placea mult, mi-am luat inima in dinti si l-am invitat sa-mi fie partener la o petrecere. S-a bucurat mult, iar dupa ce relatia a avansat mi-a spus ca din prea multa timiditate n-a indraznit sa faca el primul pas, dar i-a parut bine ca am fost eu mai indrazneata. Deci, nu mai astepta si invita-l tu in oras, la plimbare in parc sau la un film, fara prea multe ocolisuri. Se va bucura si va accepta cu siguranta. Bafta multa si sa fii iubita!

2 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca iti place acest baiat, indrazneste nu mai sta pe ganduri, daca el e timid. Trebuie sa gasesti o modalitate eleganta prin care sa-l faci sa te invite in oras sau la o cafea.

| RoxAnana a răspuns:

Spune-i ca ti-ar placea sa faceti si alte lucruri...si de ce nu? invita-l chiar tu prima fa-l sa se simta ok in preajma ta si at isi va da seama ca a gresit si data viitoare te va invita elwinking si stai lin timiditatea se trateazawinking