Sigur nu intelege care sunt intentiile tale mai bine ai spui direct ce simti pentru ea si te vatine minte toata viata pentru curajul avut
Fata de prietenele ei, nu vrea sa tradeze nicio emotie, pentru ca o vor tachina daca isi vor da seama.Asa spun fetele, cand nu mai au replici. .
Buna! Sunt fata si stiu din experienta ca nu vrem sa stie prietenele chestea ca un baiat ne place sau noua ne place de el pentru ca vor spune intregii clase si nu este confortabil pentru noi asa ca incearca pana relatia voastra devine rezistenta sa vb cu ea si sa ii arati sentimentele in particular.
Buna...pai uite,,, eu cred ca ea nu vorbeste cu tine in prezenta prietenelor ei pentru ca ii e rusine sau ceva de genu asta ....sau nu vrea sa afle nimeni ca tu o placi. Si atunci cand iti zice 'VREI PREA MULTE" cred ca vrea sa para dura si sa arate ca nu o intereseaza ca. o placi, in fata prietenelor
Vorbeste asa cu tine cand este cu prietenele ei fiindca poate ii este rusine cu tine. poate?! Incearca sa o i-ei in brate si chestii din astea Cucerste`o pana nu este prea tarziu. Sper ca te-am ajutat!