| Kodokuna a întrebat:

Buna TPU...Am si eu o intrebare. Unii baieti se uita in jos sau evita sa te priveasca in ochi atunci cand vorbesti cu ei.De ce fac asta? Ce poate sa insemne?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna irinuka!
In general oamenii, nu numai baietii, se uita in jos din 2 motive(cred eu.):
1. Cand mint. De obicei, oamenii care nu stiu sa minta, dar totusi o fac se uita in jos deoarece subconstientului isi da seama ca se vede in ochii lui ca minte.
2.Cand le e rusine. E posibil ca persoanei respective sa ii placa de cel/cea cu care vorbeste si sa il/o gaseasca simpatic(a) sau pur si simplu... ii e rusine.
Sper ca te-am ajutat. O zi buna!

9 răspunsuri:
| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Pai poate sa insemne un singur lucru:ii este rusine de tine(e mai timid) deoarece te place.happy

Sper ca te am ajutat:*

| NoUseForAName a răspuns:

Inseamna lasitate, rusine, frica.

Eu de exemplu ma uit in ochii fetei doar cand ii spun ceva serios si adevarat iar cand nu e asa important intorc privirea, ma uit in alta parte, sau ma uit la ea insa nu in ochi.

Sper ca te-am lamurit.

| Vanity a răspuns:

Buna, sunt doua variante :ori este timid, ori te place. Nu pot insa sa-ti raspund la a doua intrebare pentru ca in mintea fiecaruia se ascunde ceva, deci numai el poate stii!

| mmmiruna a răspuns:

Buna nu astepta sa te priveasca un baiat in ochi mai atunci cand te place... baietii nu au increderea necesara in ei insusi pentru a privi o fata in ochi atunci mai ales atunci cand o place ei te vor privi in ochi doar atunci cand vor avea convingerea ca si tu ii placi deci mai bine ai incerca sa ii privesti tu in ochi si vezi ce se intampla... SUCCES!

| Jigsaw a răspuns:

Timiditate happy

| Sound_9139 a răspuns:

Nu cred ca e asa ca voi, mie cand imi place de cineva ma uit in ochii ei da mna. depinde de fiecare

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Eu sunt baiat si ma uit in jos cand vorbesc cu o fata doar daca acea fata este foarte draguta, daca imi place de ea sau pur si simplu nu imi place sa privesc in ochi acea persoana.
Eu personal evit sa privesc in ochi fetele!

| ScreamCrazyyBrokenBlood a răspuns:

Sauuu....Sa nu se inpiedicelaughing (asta fac eu)

| Kodokuna explică (pentru ScreamCrazyyBrokenBlood):

Lol.