| Kitty3D a întrebat:

Am si eu o mare problema cu o prietena de-a mea. Nu stiu cum sa incep. Acum cateva zile a venit la mine si mi-a spus ca ei nu i-a mai venit ciclul de 2 luni [2 luni cu tot cu decembrie aceasta cum ca inca nu i-a venit ] a inceput sa imi zica ca nu stiu cand s-a aters cu un prosop din baie [ imi este foarte jena sa povestesc credeti-ma! intelegeti voi ] si ca nu stie daca a fost folosit de fratele sau tatal ei. Credeti-ma ca sunt extrem de ingrijorata in privinta ei ma tot intreaba daca e posibil sa fie insarcinata are 16 ani si inca nu si-a inceput viata sexuala i-am spus ca nu are cum sa fi ramas insarcinata ca s-a sters cu un prosop straight face adica si daca s-ar fi aflat s****a pe acel prosop tot nu ar fi putut ramane insarcinata totusi mi se pare stupid asa ceva. Stiu ca este prietena mea cea mai buna dar nu stiu cum sa o fac sa inteleaga odata imi tot spune si deteste de sarcina ma pune pe mine sa ma duc la farmacie si i-am spus ca nu ma duc sa cer eu dupa aia poate afla mama si sa creada ca mi-am inceput viata sexuala. Stiu ca o sa vi se para amuzant dar eu chiar m-am saturat sa o vad in starea asta. Voi ce credeti? Ce sfaturi sa ii mai dau? straight face Si va rog sa nu radeti. Funda si voturi bune. Va multumesc. xoxox.

2 răspunsuri:
| crynys a răspuns:

Esti si tu timid de nu te duci la farmacie sa ceri un test de sarcina? Ce crezi ca te mananca farmacista? In fine nu e posibil sa ramana gravida ca s-a sters cu un prosop chiar daca era ceva pe el sansele sunt aproape de 0 spermatozoizii nu traiesc in aer mai mult de o ora. Dar un test de sarcina e recomandat daca ea intretine relatii sexuale cu cineva

| Mariuca006 a răspuns:

Parerea mea este ca nu are cum sa fie prietena ta insarcinata datorita unui simplu prosop. La varsta ei menstruatia este inca dereglata si de aceea pot aparea niste pauze mai mari intre perioade... in plus daca ai spus ca inca e virgina este imposibil sa fie insarcinata deoarece corpul feminin este construit in asa fel incat prezinta un fel de,, capacel" ce protejeaza organul femeii inaintea primului contact sexual, iar dupa aceea acesta este distrus.Asta inseamna in primul rand virginitate. Deci sa nu se sperie dupa parerea mea, pentru ca asta i se intampla multor fete si este absolut normal sa mai existe si astfel de pauze pana la reglarea ciclului menstrual. Sper ca ti-am fost de folos happy.