In primul rand :wa wa fato, ai niste timp liber sa scrii toata chestia aia
2: frumos redactat
3: din cate am inteles tipu nu era pentru tine fiecare are o persoana a lui dar daca lui nu-i pasa nu merita efortu, cel mai bine e sa incerci sa il uiti cu timpu, gasesteti un hobby ceva, daca o sa incerci sa uiti cu un altu asta o sa se repete la infinit///
Daca vrei sa-l uiti... cineva mi-a spus metoda aceasta : studiază-l şi găseşte-i toate defectele, orice lucru, cât de mic poate deveni foarte enervant, iar timpul o să vindece orice rană din sufletul tău. O altă metodă ar fi să ieşi cu altcineva "cui pe cui se scoate".
Unele persoane sunt mai închistate şi nu sunt capabile să recunoască ce simt, chiar dacă li se reproşează că nu arată ce simt sau că sunt reci şi nededicate relaţiei respective. Cred că unora le este aşa frică de suferinţă încât nici nu pot exprima ceea ce simt cu adevărat (dacă ar face-o s-ar simţi vulnerabili, descoperiţi, fără nici un mijloc de apărare - de aici poţi să-i scoţi principalul defect : laşitatea).
E bine ca realizezi faptul ca nu merita.Renunta sa -i mai gasesti justificari pentru comportamentul lui de mitocan, si sa stii ca intr-adevar, sunt si altii care te apreciaza, fara sa le faca placere sa te chinuie.
Sti vorba"Fie roata si patrata tot se-ntoarce ea odata"? cam la fel am patit si eu numai ca eu nu am fost cu el doar mi-a placut de el din clasa a VII-a pana in prezent. Cand a aflat ca-mi place de el a ras ba chiar m-a si injurat, iar acum in liceu face tot ce e posibil sa-mi atraga atentia.Asa ca sfatul meu ar fi sa pari indiferenta,.iar timpul le va vindeca pe toate si roata se va intoarce.
Sper ca te-am ajutat.
Diorrus întreabă: