| MadutSsu a întrebat:

Buna TPU am si eu o mica problema big grin am fost cu un baiat timp de cateva luni si acum el se lauda mult si prost ( ca cica ar fi facut ceva cu mine) si nu suport chestiile astea...cum sa il fac si eu de ras ca sa zic asa pentru ca sa vada si el cand ma simt eu cand lumea imi spune lucruri neadevarate auzite de la el? Mersi :* :*

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Imi dau seama, dar, incearca sa treci peste, daca vede ca te afecteaza si incepi si tu sa zici ceva, o sa zica si el tot mai multe, mai bine iti calci pe orgoliu si treci peste, decat sa nu mai scapi de barfele alea decat mai incolo!
o sa se sature crede-ma, daca vede ca nu e luat in seama!

4 răspunsuri:
| vldut a răspuns:

Le spui ca ti a dat limbi si ca te ruga sa il lasi sa iti dea limbi din astea asa.Sau ca te a rugat sa iti dea limbi si nici nu stia sa dea. Dupa mai bagi si tu de la tine le spui hai sa iti reamintesc ce faceai tu cu limba bla bla bla sti tu din astea din astea si l ai facut de ras si se simte urat

| AlinaaAli a răspuns:

Cred ca daca esti indiferenta il va durea cel mai tare!
Nu il lua in seama, si cand vine cineva si iti spune, ca uite ce a zis ala despre tine, trateazai cu indifernta si spune-le ca esti satula de minciuni, daca va vedea ca nu te doare si ca nu il bagi in seama, se va satura sa se faca singur de rusinewinking

| MadutSsu explică (pentru AlinaaAli):

Pai am incercat sa il tratez cu indiferenta dar lumea imi tot spune diferite lucruri urate cu care se lauda el si nu imi place sa aud asa ceva.adica chiar nu ma intereseaza cu ce se lauda el atata timp cat stiu ca nu e adv.dar totusi devine enervant laughing

| MadutSsu explică (pentru vldut):

Chiar ar merita sa spun chestiile astea ca sa se simta si el prost dar totusi mi-e aiurea sa le zic...