Pai in clasa a 9-a fetele inca isi fac prietene. TU nu i-ai fost prietena foarte buna deoarece ai devenit geloasa. Trebuie sa intelegi ca daca tu vei vrea sa te intelegi cu 'A' in continuare va trebui sa stii ca va veni la pachet cu prietena aceea. Nu poti sa stai tot timpul dupa o singura fata. Mai petrece timp si cu alte fete sau baieti pentru ca fie ca tu crezi sau nu, 'A' nu isi va da seama cat de importanta esti pentru ea. Daca ele nu te baga in seama (si stiu ca atunci cand sunteti 3 sau mai multe persoane si celalalte persoane nu te baga in seama poate fi destul de jenant...) incearca sa le eviti
SAU
Ai putea sa incerci sa te intelegi si cu prietena 'A'ei si sa cauti pe internet sau sa te informezi despre ce ii place. Exemplu : muzica, celebritati, baieti, etc... Iar daca spui ca esti glumeata atunci ii vei putea castiga increderea si prietenia prin glume. Cine stie, s-ar putea dovedi ca ea este o prietena mai buna decat 'A'.
Sper ca te-a ajutat ^^ Iti urez succes!
Da.ce simplu e sa spui"pot avea mai multi prieteni".e adevarat, dar asta nu inseamna ca trebuia sa te neglijeze. Eu stiu ce simti am trecut si eu prin asta. Cateodata altcineva vine si ne ia locul, dar nu trebuie sa disperam. Vei vedea alte persoane vor intra si in viata ta. Sa incerc sa imi recuperez o prietena am incercat si eu.dar nu am reusit. Nu vreau sa te dezamagesc, e posibil ca tu sa poti! Ca sa pari interesanta gaseste ceva care sa o fascineze, ceva ce tu crezi ca sigur ii va placea. Ex.filme,melodii,haine,carti. Incearca sa dai si sfaturi mai citeste pe net eventual, fii alaturi de ea! Din moment ce a existat odata asa o prietenie ea nu a putut uita totul.
Incearca sa o eviti. Poate ca asa o sa-si dea seama ca tu ''nu prea mai esti prietena buna cu ea'', si ea se va rascula . SI apoi tu ii vei spune tot adevarul. crede-ma, si eu am patit aceeasi chestie.