Scumpa Laurika se pare ca el e mai timid decat tine.Lui ii place de tine atata timp cat tot isi arunca privirea asupra ta, doar ca i-a fost rusine fata de prietena ta sa recunoasca a si lui ii place de tine, ehhh asa-s baietii.Scrie-i o scrisorica cu ceea ce simti si pune-i -o in posta, iar prietena ta sa-i spuna ca are ceva in posta si sa mearga sa o ia si sa citeasca scrisorica sper ca te-am ajutat
Te place, altfel de ce s-ar uita la tine. Trebuie doar sa gaseasca o modalitate ca sa intre in vorba cu tine, ca pe strada arata cam urat sa te "aghete".
Domnul fie cu voi.
Pai noi nu stim multe despre el ca nu ne-ai zis ce fel de fete ii plac lui dar poate si el o fi rusinos mai ales ca se uita la tine pe ascuns chiar daca i-a zis prietenei tale ca nu te place poate ii era rusine sa zica adevarul si e evident ca te place daca se uita mereu la tine pe ascuns dar probabil ii plac emai mlt partea ta fizica
Eu zic sa lasi baiatul sa nu-l disperi daca i-a zis prietenei tale ca nu esti genul lui inseamna ca nu te place.
In primul rad nu trebuia sa-i spui ca-l placi
Trebuia sa-l lasi pe el sa fie primul
Prefa-te ca-l iggnori si-l respingi si vei vedea ce se intampla pe urma
Am facut asta pe propria-mi piele
Asta inseamna ca nu te vei mai uita la el deloc, nici pe hi5 (daca-l ai) si daca ai ID-ul lui, sa-i dai iggnore
Bafta fluturas!