Pai, incerca totusi sa reduci din mancare sa nu mai mananci dupa ora 7 sau daca mananci sa incerci nu prajeli si cat mai mica cantitatea apoi la scoala daca nu la sala de sport sa faci sportul intotdeauna iar pe acasa mai fa si tu exercitii niste abdomene[sa iit faca abdomenul frumos] niste genoflexiuni[picioare mai frumoase etc.
Pai in primul rand, trebuie sa iti schimbi un pic gandirea in privinta stilului tau de mancare.chiar daca la tine in casa se mananca multe prajeli, multe alimente care ingrasa, tu trebuie sa iei initiativa pentru ca oricum e spre binele tau. incearca sa incepi un nou stil de a mancanu trebuie sa privesti totul ca o dieta, ci ca o perioada in care te vei schimba(fizic dar si psihic). incearca sa mananci fara mult ulei.eu asa am facut. cand mananci prajeli, ia un servetel si incearca sa iei uleiul, pentru ca o lingurita de ulei are 120 calorii(ff mult). incepe si tu sa mananci salate(cel mai bine e seara), manancaruri care nu ingrasadocumenteaza-te de pe internet ce mancaruri nu au multe calorii. si fa si un pic de sport:incearca sa dansezi, sa faci niste abdomene(incepe cu un nr mic, adica vreo 30, si dupa mareste nr). asta sg te va ajuta.pe mine m-a ajutat si am dat jos 23kgsucces!:*
Georgiana_5221 întreabă: