Să optmizezi sistemul de operare.La mine pe site ai tot ceea ce te interesează la pagina de IT și calculatoare/wingoz xp.
Succes
Poate ai probleme cu:Sursa, ramii, hardul, placa de bază, cablurile de legătură.
Găsești pe net cum să testezi ce ți-am spus mai sus. Dacă te depășește du-te la un service.
Pai la raspunsul de mai sus de laturdacomputers, nu inteleg nimic! Sa sti ca la fel mi se intampla si mie ara acu am 7-le si nu se mai intampla asta! eu zic sa bagi windows 7 ultimate pentru ca merge mai bine si are multe aplicatii! asta e parerea mea! pup
Deci mai bine pune alt windows de ex xp sau dul undeva la reparat chiar nu te duce capul sa il duci la reparat nici nu costa mult mult noroc
O regulă de aur în optimizarea calculatoarelor este să îi dai Pc-ului ce sistem de operare are nevoie, și o alta este să optimizezi sistemul de operare în funcție de configurația pe care o ai, asta ca să nu pățești ce o poățit Ady2138.Deci nu are sens să forțezi hardware-ul unui netboock(de exemplu) care are un cpu atom să lucreze pe Windows 7 chiar dacă el a fost copnstruit pentru Linux, sau să forțezi un pc mai vechi să lucreze cu windows 7 chiar dacă el a fost construit pentru Windows 2000 sau xp.Asta se învață în parctică și în timp nu prin românisme în genu să meargă sau merge și așa sau la kine o mers(nu mult sau nu pentru mult timp) sau tot ce îi nou îi și bun. Windows 7 ultimate are mai multe aplicații îi adevărat, dar tu câte din ele folosești/ai idee la sunt utile toate aplicațiile acelea? Fac pariu că nici 2 % nu folosești din potențialul Windows 7 Ultimate, dar din lăcomie l-ai instalat, și poate și rezolvat innutil, cerzând ca e Xp, dar nu e.