| AnnaaaPopa555 a întrebat:

am si eu o problema: Ma simt urata si grasa(am 1.68 si 65 kg),am par urat, ma uit in oglinda si nu-mi place deloc ce vad straight face.Pur si simplu nu ma suport! sad Am haine urate. De fiecare data cand merg pe strada si trec pe langa o fata care arata bine ma simt ca un c***t.Azi am trecut pe langa doua fete care aratau foarte bine,dupa ce s-au departat putin de mine m-am uitat in spate si am avut impresia ca discutau intre ele despre cat de rau aratam. Fetele de la mine de la scoala sunt slabute si frumoase,au par frumos,nu au cosuri si au haine foarte frumoase, in fiecare zi si le schimba. As vrea sa arat si eu mai bine, sa slabesc,sa fac ceva in privinta cosurilor si sa am haine mai frumoase. happy, va rog ajutati-ma, ce as putea face? Va Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Darkela a răspuns:

Pai ce ai putea face? am sa fiu sincera cu tine pentru ca, acum 2-3 ani, am patit la fel. Iata povestea mea:

Eram o tipa grasa, cu aceleasi haine urate de marimea XXXXLLLL. Nu aveam prieteni, eram mereu singuratica, asa ca m-am refugiat in carti, citit.Mi-am facut un cont pe facebook fals intr-o zi unde am vazut niste poze cu mine puse de o colega si comentarii care spuneau " ce urata e grasa aia" sau " grasa aia strica poza" chestii de genul.Se refereau la mine.In ziua aia, am stiut ca nu se mai poate asa. Aveam viata sociala distrusa si eram prea inchisa in mine. Am cautat pe net diete insa mi-am dat seama ca eu ca sa slabesc trebuie sa elimin dulciurile, painea, sucurile, prajelile..etc.Mancam ce e sanatos si atat! Am inceput sa imi cumpar cate o hainuta draguta, doua chiar la fiecare luna de dieta incheiata.Astfel, aveam si un fel de motivatie. Dupa ce am slabit, mi-am cumparat multe haine.Aaa, si da, aveam si eu o problema cu parul..deoarece era cret, dupa ce faceam baie ma pieptanam si mi se umfla..si asa era mereu. M-am dus la un coafor de unde mi-am facut tratamentul cu keratina ( costa muult) si timp de 6 luni am avut parul drept, lucios. M-am transformat complet si am inceput sa ies cu niste colege mai populare. apoi cu multe fete populare din oras. Acum, sunt foarte apreciata de ceilalti multi spun " ce a fost si ce a ajuns" de obicei mai aud vorbe de la invidiosi cu faptul ca acum as fi cu nasul pe sus si ca de fapt tot grasa sunt. PAI E TREABA LOR CE CRED!

Acum, cu privire la tine:

1.Ca sa slabesti elimina ce am eliminat si eu.Mananca multe salate, iaurturi, carne slaba, un ou dimineata si bea multa limonada fara zahar.

AAA si fa sport.Iesi macar la o plimbare zilnic.

2. Haine mai frumoase oricine poate avea chiar si cu un buget mic! totul depinde sa stii de unde sa cumperi si sa stii sa te asortezi.

3. In privinta cosurilor, foloseste creme sau da-te cu fond de ten.dar nu prea recomand.

4. La par: cumpara o placa de intins parul de la Remington si iti va arata mult mai bine.Chiar daca ai parul drept ti-l va face mai "vioi"

Cam atat. Sper sa te ajute si sper sa reusesti..va dura ceva, dar vara viitoare vei fi super.

7 răspunsuri:
| abcde12345 a răspuns:

Esti prea pesimista, atunci cand te trezesti sa te uiti in oglinda si spune ti ca esti frumoasa. nu numai cand te trezesti, de fiecare data cand ai ocazia..mult succes :*

| Axys a răspuns:

Problema e la tine e clar asta ai nevoie sa iesi in primul rand cu vreo doua prietene de obicei fetele intre ele se ajuta foarte mult si te face sa te corectezi in privinta hainelor si etc in privinta cosurilor draguta mea mergi la un dermatolog acolo iti va da un medicament cu siguranta. si sa slabesti putin incearca sa alergi in fiecare seara cu niste casti in ureche frumos asa si nu mai da importanta la cei din jur

| DreyP a răspuns:

Esti prea infantila pe plan emotional, inca nu te-ai dezvoltat nu intelegi ca o sa vina vremea cand o sa arati si tu bine, o sa ai si tu un corp bine definit ca colegele tale si haine, dar pui prea mult pret pe ele.
Acum daca ai sta si te-ai gandi ce ai facut sa ai ce-ti doresti, ce raspuns ti-ai da?
Cate ore de sport faci zilnic ca sa slabesti, cat te-ai straduit sa incepi sa te independizezi pe plan economic sa-ti cumperi haine?

| rockelle75 a răspuns:

Nimeni nu-i perfect. Nu te îmbrăca/aranja cum vor părinții tăi, fii tu însăți și ia-ți haine care îți plac ȚIE. Dacă nu ai inspirație intră pe weheartit.com sau tumblr.com și inspiră-te, sigur vei găsi ceva ce-ți place. Părul se poate aranja ușor cu o placă, iar de slăbit nu ești așa grasă, trebuie doar să te vezi tu ok și să nu mai fii pesimistă, iar dacă vrei o dietă sănătoasă mănâncă puțin și des și elimină caloriile, și aleargă. Baftă, micuțo.

| AnnaaaPopa555 explică (pentru rockelle75):

Multumesc :*

| Svetoslava a răspuns:

Sunt de acord cu ceilalti ca esti prea pesimista, insa un sfat iti pot da: vrei sa slabesti? ia-ti o coarda si incepe sa sari, sari de cate ori poti, oricand, oriunde. insa la drept vorbind nu conteaza cum esti la exterior, conteaza cum iti este sufletul si nu te uita la toate fetele pe care le vezi pe strada, majoritatea dintre ele sunt negre la interior. daca te afecteaza parerea altora inseamna ca ai sentimente, iar asta este un lucru bun.

| Cristescu_Constantin_1959 a răspuns:

Te pot ajuta doar daca imi scrii...costyxxlbt@yahoo.com
reteta si program miscare simpla...