| Bhiancs a întrebat:

Am si eu o problema.Nu mi-a mai venit ciclul de 3 luni! Prima data mi-a venit acum 2 ani....PS:Sunt virgina. Ce as putea avea?

4 răspunsuri:
| Samie a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta sa mergeti la un control. Din pacate, s-ar putea sa ai o problema cu ovarele. Poate o simpla raceala care persista sub forma de virus sau poate e ceva mai grav. Numai un medic poate sa iti spuna asta. Sau mai este si o alta alternativa, poate e din cauza ca ai fost stresata sau presata de ceva. In cazul in care ti s-a intamplat asta hormonii tai au avut tulburatii deci si ciclul a avut o dereglare. Sper ca te-am ajutat happy Fundita? :X

| Bhiancs explică (pentru Samie):

Multumesc de sfat, dar medicul ce ar putea sa-mi faca? Adica cand merg, se uita la organele mele genitale?

| summerparadise a răspuns:

E normal ca sa vina neregulat la inceput. stai linistita ca pe parcurs o sa se reguleze. daca nu ti-ai inceput viata sexuala nu este nicio problema.

| Samie a răspuns (pentru Bhiancs):

Nu. Daca estj virgina nu poate sa se uite. Medicul probabil iti va face o ecografie la ovare si iti va da un sfat mai util decat vei primi de pe TPU.