Mda... Cam este o problemă... Sunt aproape 150€, nu știu ce vârstă ai, dar dacă nici măcar nu sunteți împreună (deodată ce ai spus băiatul de care îți place, presupun că nu sunteți împreună).
Totuși eu zic să te mai gândești.
6 milioane o perche de adidas, dar ce fac adidasi aia? Fac cumva de mamcare, curatenie?
Mai bine donez bani aia la saraci
Vai, vai, vai... 16 ani, baiatul de care imi place, 6 milioane, atatea lucruri care nu se potrivesc. Sincer, te-ai gandit putin inainte sa.intrebi asta? Tu, la 16 ani, sa faci cadou unui strain, in valoare de 600 de lei? Din banii parintilor, bineînțeles. Nu le zice asa ceva, ca ramaneti fara linguri de lemn in casa. Inteleg ca e normala o anumita naivitate la varsta ta, dar asta le-a intrecut pe toate pe.care le-am mai vazut. Mai fetito, delirezi, du-te ia o carte si fa-ti treaba, si nu mai fuma ce ai fumat cand ai scris asta. Sper ca ai inteles cat e de penibil ce vrei sa faci.
Tu chiar dai 6 milioane pentru unu cu care nici macar nu esti impreuna? va mai intrebati de ce profita oamenii de voi cand sunteti asa de usor de profitat
Bai frate, intelege si tu ca pentru unii 130 euro nu sunt mare lucru. Sunt persoane ale caror parinti detin firme, sau au salarii de cateva mii de euro. Iar in general atat parintii, cat si copiii lor se invart intre persoane cu situatie materiala la fel de buna. Asa ca, in situatia asta, nu e un cadou asa wow, pana la urma nu vrea sa-i ia elicopter.
Exemplu concret, fi-mea primeste cadouri de ziua ei, de Craciun, de iepuras, de la prieteni cam intre 100 si 300 lei. Si ea face la fel. Si e cu cativa ani buni mai mica decat cine a intrebat, deci atat ce primeste, cat si ce ofera provine din banii parintilor.
E logic si normal ca valoarea cadourilor sa creasca pentru persoane cu venituri mai mari. Asa ca... unde e problema? Mai ales ca se apropie Mos Nicolae si Craciunul, deci are si evenimentul servit.
Posibil sa-si ia si teapa cum zic unii pe aici, dar o aroganta e binevenita uneori, macar asa ca experienta.
Ai dreptate, ar trebui s-o las sa invete din greseli. Nu si-a specificat starea materiala, e clar ca nu sunt saraci din moment ce se gandeste ca poate. Dar, daca esti instarit nu inseamna ca trebuie sa arunci cu banii. Daca are prea multi, sa dea nevoiasilor, nu unui coleg "de care-i place". Indiferent de suma, e un copil, n-ar trebui sa faca un cadou pentru a cuceri pe cineva. Nu asa se fac prieteni.
Maria1927 întreabă: