anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu o rugaminte daca se poate sa imi dati cat mai multe raspunsuri care ma pot ajuta :
De ceva timp am pus ochii pe o fata...ea e foarte tacuta"pasiva"..Am fost cu ea si niste prietene pe afara se tot uita la mine si zambea incercam sa vorbesc cu ea dar vorbea foarte putin...toate fetele erau vorbarete dar ea era mai tacuta acum in weekend o sa ne intalnim si as vrea sa-mi dati idei cum sa o"iau" sa fie totul ok va rog sa ma ajutati multumesc frumos!happy

Răspuns Câştigător
| roZatoare a răspuns:

Hhmmmm....deobicei fetele timide nu pre stiu ca isi exprime sentimemtele, sau de obicei ( ca in cazul meu, le e frica de respingere ), incearca sa o faci sa se simta bine in preajma ta, incearca sa cauti interese comune, intreab-o ce ii place sa faca? sau ce ii place sa manance? ce gen de filme ii plac? si exista multe subiecte de discutie pe care poti sa le abordezi, insa nu o lasa sa vorbeasca doar ea, se va simti nesigura( de obicei fetelor timide nu plea le place sa fie in centrul atentiei) asa ca mai intervii si tu, ceva ca mie imi place., sau si mie imi place..., de obicei eu..., si incearca sa ai rabdare si sa o iei incet, pas cu pas, incearca sa nu faci nimic brusc... cam atat.aaa si nu uita sa fi increzator in tine, altfel nu vei reusi nimic, multa bafta si sper ca sfatul meu sa te ajute cu cate ceva

5 răspunsuri:
| Avaya a răspuns (pentru roZatoare):

Multumesc frumos Alex si da increderea in sine e foarte importanta!happy

| Nayuky a răspuns:

Pai cum a zis si 11ALeXx11 fetele timide nu prea stiu sa isi exprime sentimntele(stiu asta pentru ca si eu sunt asa) si in situati de panica..adica daca nu stie sa reactioneze sa nu te sperii de ce o sa faca.ori o sa se i-a de tine ori o sa se inroseasca la fatalaughing fetele timide sunt foarte imprevizibie, ai grija sa nu o puiin situatii foarte delicate(o sa vezi ce o sa iasa, ..desi o sa aiba probail o reactie draguta care o sa te amuze(in sensul bun) si s-ar putea ca tocmai asta sa te faca sa o iubesti din ce in ce mai mult.Incearca sa ii dai sentimentul de siguranta, ca poate conta pe tine chiar daca deocamdata sunteti doar prieteni sau doar ce v-ati cunoscut.Las-o sa iti povesteasca despre ea daca asta vrea, si cel mai bine ar fi sa fiti singurii..nu prea cred ca o sa interactioneze cu tine, asa cum vrei tu atata timp cat aveti public.Incearca sa ii dai impresia ca nu esti un fustangiulaughing eu una nu ii suport,(nici nu ii privesc in ochi cand voresc cu ei), insa daca ii acorzi prea multa atentie probabil ca o sa se inroseasca dar, totusi asta nu inseamna ca o deranjeaza, numai sa nu te sperii de reactia ei.E mult mai greu sa impresionezi o fata timida(care are cu totul si cu totul alte pretentii de la un baiat) decat o fata normala..alea au incerdere oarba pentru ca nu prea le pasa(doar unele).
A si nu uita sa fi tu insuti dar sa ai grija si la sentimentele ei, Sper ca intelegi ce vreau sa spun. bafta^.^

| roZatoare a răspuns (pentru Avaya):

Nu ai pentru ce, incerc si eu sa dau un sfat doua, sper sa poti sa fii impreuna cu ea si mult succes.

PS sa ne anunti si pe noi cand reusesti, multa bafta

| IoanaCristina02 a răspuns:

Hey daca ea e mai timida fa tu primul pas fa-o sa rada povestesei ceva interesant si intra in vorba cu ea intreab-o ce ii place si spune-i cuvinte frumoase [Ce ochi frumosi ai] povestestei despre tine ce iti place si incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea
Ea daca e timida poate nu o sa zica prea multe dar o sa te asculte si stai linistit chiar daca e mai timida sunt sigura ca o sa fie bine
Bafta la intalnire P.S cuceresteo Pa

| Avaya a răspuns:

Foarte bune sfaturile multumesc frumoshappy