| AndreiAndrei123454 a întrebat:

Am stabilit impreuna cu clasa ca ne facem cadouri acum de 7 decembrie si trebuie sa fac cadou unui coleg care e rocker, ce i-ar placea? Sa fie de 20 de lei(asa am stabilit pretul) Dau funda celor mai bune idei! :*

6 răspunsuri:
| SnowKat a răspuns:

Ce zici de un sd cu muzica lui rock, sau un fular negru, un pachet de tigari si o ciocolata (daca fumeaza ) laughing, cam atat nu stiu cam greu sa cumperi la rockeri daca vrei sa-i iei ceva amuzat iei un rimel =]]]

| Kanpeki a răspuns (pentru SnowKat):

Un CD costa mai mult de 20 lei.
@intrebare Cumpara-i un pachet de tigari si o bricheta. Toti rockerii pe care ii stiu eu fumeaza.

| Muse2001 a răspuns:

Cană cui nu-i plac cănile sau un brelog sau și mai bine un brelog canalaughing eu asta aș vrea

| MissADEEL a răspuns:

O pereche de căști de 20 de lei. Mereu utilă, mai ales pentru pasionații de muzică.
Sau poți să alegi de aici niște patch-uri, bucăți de material textil care se cos pe veste cu trupele care știi că îi plac. Dacă nu știi mai nimic despre el, poți să te uiti pe facebook la ce trupe a dat like. http://rockbroderii.com/category.php?id=8

| aXy99 a răspuns:

Ce-s cu raspunsurile astea? Daca e rocker nu inseamna ca viata lui se invarte in jurul rockului. Ia-i orice cadou ai intentiona sa i-l iei si oricarui alt coleg.

| Bibble a răspuns:

O pereche de casti