Eu iti zic sa nu faci nimic in privinta aceasta, de cele mai multe ori fetele ar vrea sa fie ca tine adica mai inchise la ten... eu te sfatuiesc sa nu te dai cu nimic si sa ramai asa cum esti ca esti mult mai frumoasa si nici culoarea nu e asa de inchisa ... Sper ca te-am ajutat :*!
Pe mine nu mă atrage, dar asta e doar părerea mea. Unora li se şi potriveşte parcă mai bine decât le-ar sta cu pielea mai deschisă.
Mersii frumos pentru raspuns, stai sa mai vedem si altele daca nu ai funda!
Am avut si eu un coleg din asta ziceai ca e negru dala din india avea niste buze mari, totusi tipu nu era tigan)Dar daca il puneai langa tigani, ziceai ca el e tiganu la cat de negru era
Oricum, nu era nimicnepotrivit.
Tine minte, ai 5 degete la mana, si nu toate's la fel.
asa si oameni, si parerile lor.
Eu unul sunt saten sunt alb( bine, vara m fac negru (: dar asta e viata sanatos sa fi )
Stai linistit\a, multi ar vrea tenul acela si dau bani multi la solar sal aiba.si eu am acelasi ten si nu ma deranjeaza pe mine sau pe cei din jurul meu, ci chiar trebuie sa te mandresti cu ceea ce ai si cum arati...
Esti unica nu ai niciun motiv sa te simti ciudat. Eu consider asta un fel atu fata de persoanele cu pielea mai alba, deoarece ele trebuie sa se bronzeze mereu
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri :*! Sunt baiat, si am realizat ca trebuie sa pretuiesc ce am incaodata multumesc! O sa dau funda aleatoriu! :*