Uită-te la întrebarea mea: http://www.tpu.ro/......noastra-a/
Ţi se pare că eu am o viaţă fericită? Nu, dar cred că o să am în curând, o aştept cu bucurie. Am încredere că un lucru, cât de micuţ, se va schimba. Chiar dacă mi s-a întâmplat asta, niciodată nu m-am gândit la sinucidere. Viaţa este frumoasă, însă noi trebuie s-o ajutăm puţin, să se facă şi mai frumoasă. Dacă tu te vezi urâtă, n-ai încredere în tine, normal că nu ai cum să fii fericită. De ce nu încerci să te schimbi? Să te bucuri de ceea ce ai, cum ai zis şi tu, frăţiorul tău. Joacă-te cu el şi nu-l lăsa singur când are mare nevoie de tine! Bineînţeles că în viaţă nu sunt numai bucurii, dar nici numai nefericiri!
Iar răspunsul la întrebările tale: pentru că nu vrei! „Dacă vrei cu adevărat, poţi!". De ce nu te gândeşti la frăţiorul tău? De ce nu încerci să uiţi de toţi, dar nu să te gândeşti la sinucidere, ci să faci ceva ca să fii fericită? Să admiri florile, cerul, păsările, ce-ţi place ţie? Să nu crezi că eu zic asta pentru că nu ştiu cum e! Din întrebarea mea, ţi-am arătat că ştiu. Dar încerc să-mi fac o viaţă cât de cât normală, pentru că dacă eu nu vreau, n-o să se întâmple o minune.
Gândeşte-te aşa: tu dai cuiva un minunat cadou, şi îţi doreşti să-l îngrijeasă şi să-l folosescă cât mai multi timp, nu? Dar, cum te-ai simţi dacă acea persoană ar distruge acel cadou, nu l-ar preţui deloc? Aşa faci şi tu: ai primit un dar minunat de la Dumnezeu: VIAŢA, iar tu vrei să scapi de el, să-l distrugi?
P.S. pe lângă suferinţă, ne mai uneşte şi numele. :)
Te inteleg ai dreptate ...atunci cand vrei sa te sinucizi nimic nu mai conteaza, dar gandeste-te la cei care isi doresc sa mai traiasca si nu pot, viata poate ni se pare ceva banal, dar o clipa...in ultimul moment ce n-ai da sa mai traiesti o clipa
si suferinta ta,viata ta,iau ca pe o provocare,profita de ea, ia-o incat sa-ti fie in avantaj, gandeste-te ca trebuie sa treci peste, gandeste-te la cei care sufera mai mult, stii cum e dumnezeu iti da atat cat poti duce, daca viata asta o ai inseamna ca esti asa de puternica incat poti trece peste, sunt altii care au mai multe probleme
Imi pare rau... pentru tine, din pacate nu pot face nimic mai mult decat sa spun ca imi pare rau.Nu imi prea pot imagina, bineinteles am avut si eu momente in care nu ma simteam prea bine, dar am trecut peste.Si totusi imi pastrez ideea, sa te sinucizi nu e niciodata o solutie doar fugi de probleme, de tot.Nu prea stiu ce sfat sa iti dau, doar sa astepti.
Dar aici pe TPU majoritatea celor care cer sfaturi cum sa se sinucida mai usor sunt doar copii care au dat putin de greu sau vor sa primeasca atentie, sau chiar daca au probleme, sinuciderea nu e niciodata o solutie, doar pleci de aici si ii lasi pe toti indurerati.
Hey intotdeuna sinuciderea nu e o solutie pentru ca chiar si dincolo de moarte mai este ceva si nu iti fa griji pentru adolescenta ca cum ai spus chiar daca nu ai avut un preieten stai linistita ca cunosc sute de persoane chiar si mai mari ca tine care nu or avut un prieten sau prietena si crede-ma nu pierzi nimic asa ca nu ai de ce te plange aici si despre tatal tau e mai greu incerca sa iti protejezi familia si crede-ma daca te-ai fi sinucis nu cred ca iar pica bine fratelui tau sau mamei tale
Pff, chiar îmi pare rău de tine.
Ştiu cum e sentimentu' de a te omor' lent
Da+ după mă gândesc, uni îşi dau rinichii pentru. nişte oamenii ca să le ofere o viaţă iar noi.
Am aceeaşi poveste la fel ca tine
A mea mai gravă!
Cei care te critica pentru ce ai scris n-au cum sa inteleaga sa simta sau sa stie doar cel care a trait sau treieste asa ceva poate stii nu vad sinuciderea ca o lasitate de cativa ani ma tot gandesc in fiecare zi care este rostul meu in viata de ce oare mai traiesc si cat am sa mai traiesc, ma imaginez mort si chiar nu-mi pasa ce cred alti despre mine, in fiecare seara ma culc cu speranta sa nu ma mai trezesc dar se pare ca va mai trebui sa ma chinui ceva vreme...