anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca am facut un fel de vraja de alungare a spiritelor rele dupa site-ul acesta http://magie-vraji.blogspot.ro/search/label/Wicca? O prietena de a mea mi-a spus ca nu are vreo legatura cu satan sau chestii de genu' si a intrebat-o pe o femeie daca are ceva[ dupa ce noi o facusem deja] si ea a spus sa nu cumva sa facem asta vreodata. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Voidwithin a răspuns:

Citat din biblie Levitic 19:31 „Să nu vă duceţi la ceice cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru"

13 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu poti face nicio vraja sau ritual daca nu ai o pregatire in acest sens. Daca fiecare persoana care ar incerca ar reusi, atunci ar iesi ceva extrem de haotic. Trebuie sa ai o pregatire ca sa poti "umbla" cu asa ceva, iar de obicei dureaza ani de zile pana sa fii intr-adevar pregatit (din ce am citit, fiindca personal nu ma ocup cu asta). Deci nu are nimic, fiindca mai mult ca sigur vraja respectiva nu a avut niciun efect. Si presupunand ca a avut, avand in vedere ca este una de alungare, nu ar avea ce efect negativ sa aiba.

| IrinaAndreea a răspuns:

Nu exista asa ceva, deci stai linistita. Oricum, ti-as recomanda sa nu-ti mai bati capul cu lucruri de genul asta si sa faci ceva mai constructiv in loc de asta. big grin

| Aaxell a răspuns (pentru IrinaAndreea):

Multumesc de sfat sigur nu o sa mai fac asa ceva vreodata. big grin

| thealchemist a răspuns:

Am vazut acolo ceva de genul vraja de invizibilitate si de pierdere in greutate, deci ce fel de intrebare e asta? un site care te "invata" asa ceva nu poate fi serios deci nu conteaza daca mai faci sau nu astfel de "vraji", oricum nu se intimpla nimic.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Daca ar exista asa ceva, toti am fii magicieni, din pacate sunt doar abureli, care ii prostesc pe cei slabi

| Dragonfly6 a răspuns:

*epicfacepalm*
O sa mori si o sa ajungi in iad cu Dracu' si-o sa te intepe cu furca!

| Aaxell a răspuns (pentru Dragonfly6):

Puteai foarte bine sa te abtii sa comentezi straight face, crezi ca aveam nevoie de parerea ta de rahat?!

| Dragonfly6 a răspuns (pentru Aaxell):

La asa ceva nu ai cum sa te abtii.
Si da, chiar aveai nevoie.

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Vrajitoarea vanessa aici?

| gratie a răspuns:

Da are eu si prieteni mei am facut o vraja de invocare a lui Bloody merry in timpul zilei in fata oglinzii si dupa ora 00:00 s-a spart oglinda nu e de gluma cu astea. Scuze ca te-am speriat dar asa e crying((

| Aaxell a răspuns (pentru gratie):

Noi nu am facut asta sa invocam vreun spirit sau asa ceva, doar ca sa tinem spiritele rele departe de noi si pana acum nu s-a intamplat nimic rau la niciuna din noi. Eu sper doar ca nu L-am maniat pe Dumnezeu din cauza asta. crying( Chestia aia cu Bloody Merry chiar e adevarata? :o

| gratie a răspuns (pentru Aaxell):

Da e adevarata si consider ca sunteti in pericol crying(( Imi pare rau laughing) Dar unei prietene de-a mea de atunci i s-au intamplat numai lucruri ciudate... adica aude tot felul de voci si chestii d-astea, mama ei a suferit un accident de masina etc. te sfatuiesc sa nu mai faci asta vreodata (never)

| Aaxell a răspuns (pentru gratie):

Umm... imi pare rau sa aud asta, din fericire mie nu mi s-a intamplat nimic rau din contra numai lucruri bune, chiar foartewinking. Sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca nu m-a lasat vreodata chiar si dupa ce am facut greseala aia. >.