Citat din biblie Levitic 19:31 „Să nu vă duceţi la ceice cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru"
Da are eu si prieteni mei am facut o vraja de invocare a lui Bloody merry in timpul zilei in fata oglinzii si dupa ora 00:00 s-a spart oglinda nu e de gluma cu astea. Scuze ca te-am speriat dar asa e ((
Daca ar exista asa ceva, toti am fii magicieni, din pacate sunt doar abureli, care ii prostesc pe cei slabi
Nu poti face nicio vraja sau ritual daca nu ai o pregatire in acest sens. Daca fiecare persoana care ar incerca ar reusi, atunci ar iesi ceva extrem de haotic. Trebuie sa ai o pregatire ca sa poti "umbla" cu asa ceva, iar de obicei dureaza ani de zile pana sa fii intr-adevar pregatit (din ce am citit, fiindca personal nu ma ocup cu asta). Deci nu are nimic, fiindca mai mult ca sigur vraja respectiva nu a avut niciun efect. Si presupunand ca a avut, avand in vedere ca este una de alungare, nu ar avea ce efect negativ sa aiba.
Nu exista asa ceva, deci stai linistita. Oricum, ti-as recomanda sa nu-ti mai bati capul cu lucruri de genul asta si sa faci ceva mai constructiv in loc de asta.
Multumesc de sfat sigur nu o sa mai fac asa ceva vreodata.
*epicfacepalm*
O sa mori si o sa ajungi in iad cu Dracu' si-o sa te intepe cu furca!
Am vazut acolo ceva de genul vraja de invizibilitate si de pierdere in greutate, deci ce fel de intrebare e asta? un site care te "invata" asa ceva nu poate fi serios deci nu conteaza daca mai faci sau nu astfel de "vraji", oricum nu se intimpla nimic.
Puteai foarte bine sa te abtii sa comentezi , crezi ca aveam nevoie de parerea ta de rahat?!
La asa ceva nu ai cum sa te abtii.
Si da, chiar aveai nevoie.