Să îi spui așa.
Că nimeni nu o va reține cu forța, că dragoste cu sila se numește viol. Că dacă te părăsește, acesta este un - one way ticket, no return-. Că dacă gura lumii contează mai mult decât iubirea ta pentru ea, niciodată gura lumii nu va fi mulțumită, va găsi ceva.
Așa că chiar să nu faci nimic, lasă-o să te părăsească urează-i chiar succes, ajută-o să își găsească un amant cât o prăjină.
Apoi o să observi că femeile foarte înalte își găsesc greu bărbați mai înalți ca ele. Și tu să faci curte la cea mai înaltă pe care o să o cunoști.Și să îi spui ce se spune. Că bărbații inalți nu sunt așa potenți ca cei scunzi, și că cei scunzi sunt longevivi, și că iubirea ta cu ea, nu numai că o să fie înfocată ci o să și dureze.
Și apoi lasă lumea să bârfească până o să li se usuce gura, și să râdă până fac infarct.
"Frumoasa relatie"
Nici nu stiu cine sa ma mire mai tare, pierduta aia sau inconștientul de tine.
Sarind peste faptul ca ea e excesiv de proasta, tu chiar ai vrea o relatia cu cineva care te iubeste conditionat, pentru aspect? Inseamna ca meriti tot ce are sa ti se intample.
Nu o iubești, lasa aburerile, sunteti doi copii superficiali si netoti care va jucati si voi prosteste de-a relatia.
N-am cuvinte sa descriu cat de ridicoli si penibili sunteti.
Trezeste-te macar tu. Cum Doamne iarta-ma sa accepti sa fii "iubit" (ghilimele uriase) doar daca indeplinesti niste cerinte de ordin fizic? E aberant.
In orice caz, la cat de confuz esti si tu, mi-e greu sa cred ca-ti revii. Dar incearca.
Si ce anume e frumos la relatia voastră? Daca ea vrea să te părăsească pentru înălțime?