| Florin0012 a întrebat:

Bună TPU, aș dori să vă adresez o întrebare. Am 18 ani și am o frumoasă relație cu o fată de 16 ani, problema este că de la un timp ea a mai crescut ceva cm la înălțime și eu nu. Menționez că eu am 1, 65 și ea are acum 1, 64. Ea tot se ceartă cu mine și vrea să mă părăsească din cauză că eu nu mai cresc în înălțime. Îmi tot spune că o să fie mai înaltă iar oamenii o să râda de noi, iar eu i-am spus contează că ne iubim și avem o relație de aproape 2 ani nu ce spun oamenii. Și ea mi-a spus că dacă nu cresc ma părăsește, e absurd știu. I-am mai spus că nu poți schimba ce a dat Dumnezeu dacă el așa m-a lăsat atunci nu pot face nimic.
TPU ce pot să fac să nu mă părăsească? O iubesc și nu vreau sa o pierd, sunt aproape 2 ani de relație.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îi spui așa.
Că nimeni nu o va reține cu forța, că dragoste cu sila se numește viol. Că dacă te părăsește, acesta este un - one way ticket, no return-. Că dacă gura lumii contează mai mult decât iubirea ta pentru ea, niciodată gura lumii nu va fi mulțumită, va găsi ceva.
Așa că chiar să nu faci nimic, lasă-o să te părăsească urează-i chiar succes, ajută-o să își găsească un amant cât o prăjină.
Apoi o să observi că femeile foarte înalte își găsesc greu bărbați mai înalți ca ele. Și tu să faci curte la cea mai înaltă pe care o să o cunoști.Și să îi spui ce se spune. Că bărbații inalți nu sunt așa potenți ca cei scunzi, și că cei scunzi sunt longevivi, și că iubirea ta cu ea, nu numai că o să fie înfocată ci o să și dureze.
Și apoi lasă lumea să bârfească până o să li se usuce gura, și să râdă până fac infarct.

6 răspunsuri:
| Horus35 a răspuns:

Și unde e "frumoasa relație"?

| Plato a răspuns:

"Frumoasa relatie" laughing
Nici nu stiu cine sa ma mire mai tare, pierduta aia sau inconștientul de tine.
Sarind peste faptul ca ea e excesiv de proasta, tu chiar ai vrea o relatia cu cineva care te iubeste conditionat, pentru aspect? Inseamna ca meriti tot ce are sa ti se intample.
Nu o iubești, lasa aburerile, sunteti doi copii superficiali si netoti care va jucati si voi prosteste de-a relatia.
N-am cuvinte sa descriu cat de ridicoli si penibili sunteti.
Trezeste-te macar tu. Cum Doamne iarta-ma sa accepti sa fii "iubit" (ghilimele uriase) doar daca indeplinesti niste cerinte de ordin fizic? E aberant. laughing

In orice caz, la cat de confuz esti si tu, mi-e greu sa cred ca-ti revii. Dar incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ți tocuri

| Antopuff a răspuns:

Si ce anume e frumos la relatia voastră? Daca ea vrea să te părăsească pentru înălțime?

| Florin0012 explică (pentru Horus35):

A fost pana cand a inceput cu aberatiile astea

| Adry05 a răspuns:

rolling on the floor))))) deci nu pot sa cred asa ceva, ai adus stadiul de catelus la un alt nivel