| madalin1008 a întrebat:

As dori si eu parerile fetelor. Cand o fata te place cum se comporta ...si ce le place fetelor la un baiat?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Când o fată iubește un tip, se comportă precum o aiurită. Se înroșește şi spune numai tâmpenii în preajma lui.
Vrea să pară interesantă, şi încearcă să pară o super tipă în faţa lui.
Depinde de fată, unora le place ochii unui băiat, alteia părul. Depinde.

9 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns (pentru positivity):

Si tie ce-ti place la un baiat?
Nu o lua ca pe o intrebare personala... ma plictisesc, si m-am gandit sa te intreb...

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Depinde!
Eu cel putin incerc sa ma comport normal sau indiferenta fata de el, iar rareori rad cu el, depinde de persoana si modul in care il placwinking
Depinde!
Insa, clar, tuturor fetelor le place sa fie hot (desi rar gasesti) asa ca se multumesc si cu un tip glumet, dar care sa fie serios cand trebuie si sa le inteleagawinking Uneori le place si ca acestia sa fie greu de cucerit sau sa se dea la ele smug

| madalin1008 explică (pentru positivity):

MenInShadow are dreptate...tie ce iti place?smug

| positivity a răspuns (pentru MenInShadow):

Hm, în primul rând eşti primul care şi-a dat seama că sunt fată.
Iar acum ca să-ţi răspund, mie îmi place caracterul unui băiat. Acel caracter dur şi nemilos, care ascunde de fapt o persoană bună şi sinceră.

| MenInShadow a răspuns (pentru positivity):

Mda, mi-am dat seama ca esti fata din moment ce m-am uitat la ce spui, nu m-am gandit la cum arati.
Mai nou conteaza cum arati nu ce spui nu?
Iti plac baietii duri si nemilosi la exterior, dar in interior sa fie o persoana buna si sincera... foarte frumos.
Mie nu-mi plac baietii tongue

| positivity a răspuns (pentru madalin1008):

Tocmai i-am răspuns lui #MenInShadow. happy
Pe mine mă atrag acei băieți cu caracter dur, dar care de fapt ascunde o persoană caldă/ blândă.

| AngelHugz a răspuns:

Multe... laughing

| madalin1008 explică (pentru AngelHugz):

Adica...specifica big grinbig grin

| AngelHugz a răspuns (pentru madalin1008):

Pai...eu sincer apreciez la un baiat inteligenta si talentul fizic. Poate si aspectul happy. Si daca o fata te place, se uita tot timpul la tine si se pierde cand esti langa ea.