| Mihalcea_Danniel_1984 a întrebat:

As dori si eu sfatur pentru urmatorul caz:
Am in clasa o fata,fosta sefa a clasei, care in fiecare dimineata ne injura pe toti.Eu,fiind mai mare de inaltime(si latime) sar in ajutorul celorlalti din clasa mea.Ea e o fata "falsa" si nesimtita(nici eu nu sunt perfect) favorizata de toti profesorii.Pai ea drept razbunare a inventat un caz ca eu am batut-o facand-o pe diriginta sa-mi scada 3p la purtare,treaba e ca eu m-am luat de diriginta si de ea, si a 2a zi am fost sa punem o reclamatie la directoare,ca ma cam saturasem.Ei bine, a 2a zi ma trezesc prima ora cu directoarea(o femeie foarte stricta) in clasa la mine,si vine si ma ia sa vb cu ea si pe colega aceasta,astel prin dovezi multe,inclusiv testimonii ale colegilor si prin imaginilor de pe camere ca sunt nevinovat,restaurand punctele scazute, si scazand ei 3p.Acuma ea ma tot injura drept razbunare si sunt satul, nu vreau sa ma bat dar nu mai stiu ce sa fac.Ma puteti ajuta? Dau funda

5 răspunsuri:
| KamyHeey a răspuns:

Ai putea sa incerci sa o intelegi. poate fata asta are probleme acasa si nu stie cum sa iasa in evidenta..incearca sa te intelegi cu ea..mnu stiu...fa-o sa aiba o problema si ofera-te tu si ajut-o si poate se mai calmeaza un pic. Sau ii poti da un pumn in gura, dar daca spui ca nu vrei sa o bati poti incerca prima varianta happy.

| Pinocchio a răspuns:

Nu ai ce face decat ori de cate ori se ia de tine sa te duci la diriginta ta, daca ea nu rezolva la directoarea.
In plus si parintii tai poate discuta aceasta problema la sedinta cu parinti.

| Mihalcea_Danniel_1984 explică (pentru KamyHeey):

O stiu foarte bine, sunt prieten cu parintii ei, dar nu au nici o problema

| Mihalcea_Danniel_1984 explică (pentru Pinocchio):

Se tot discuta ca nu sunt singurul la care se intampla, dar nu se iau masuri.Si nu stiu ce sa mai fac.

| Pinocchio a răspuns (pentru Mihalcea_Danniel_1984):

Nu trebuie sa accepti sa te ia de tine un coleg fara motiv.
Poate ar fi bine sa iti faci prieteni in clasa si atunci nu vei fi singurul care ii tine piept colegei nesimtite.