Eu pot sa-ti zic cum am slabit eu. Am avut 110 kg si 180cm 16 ani. Acum am 17ani am 86 kg si 187 inaltime. Ceea ce am realizat a fost foarte greu.Deoarece necesita multa multa rabdare si vointa si sport.Ca sa slabesti poti sa-ti faci singura un program de slabit. Poti incepe prin eliminand painea, dulciurile, sucul, alergare macar 30 de min pe zi si numai mananci dupa ora 6 si incearca sa mananci cat mai natural si putin, poti avea 4 5 mese dar portii mici cum ar fi o banana, o salata, un piept de pui la gratar, etc. Daca ai bunavointa in 2 luni eu zic ca scapi de kg in plus de care tiai propus si crede-ma ca dupa ce slabesti nai sa regreti nimic si ai sa te simti mult mai bine. Sper sa te fi ajutat.Da un reply cu ce ai reusit
Multumesc foarte mult. E foarte adevarat ceea ce ai spus, totul! Foarte tare daca ai reusit sa slabesti atata... sper sa reusesc si eu. Am 152 cm la aproape 16 ani ( da stiu cam nasol -- sunt foarte scunda dar nu am ce face, adica stiu ca inotul si sportul ar ajuta la crescut insa am probleme cu inima si nu pot ) si am 55-60 kg dar sunt fata deci e cam mult. Vreau sa fiu mai slaba cu 15 kg...
Oanny întreabă: