| HarMonyy a întrebat:

As vrea sa devin emo, dar nu in totalitatehappy De exemplu emo doar cu: freza, imbracamintea si comportamentul (in afara de taiatul venelor)batting eyelashes, deci sa spun. un emo junior.laughing ce ziceti?happy

Răspuns Câştigător
| Corinnààà a răspuns:

Asta vine de la sine daca simti ca vrei sa ai o anumita freza sau stil de imbracaminte straight face Este oarecum ca si iubirea..nu poti sa iti doresti sa iubesti fara nici un rost, vine de la sine asa si cu stilurile.

18 răspunsuri:
| Euuw a răspuns:

Bai, daca acum alegi sa porti haine negre, sa fii trist alea alea... mai tarziu ce vei face? ce rost are sa faci asta? ai doar o viata, fa ce-ti place, inbraca-te colorat, fii rebela, rasfatata.

| ionut1134 a răspuns:

Eu sunt in totalitate de acord cu emo (si cu lama nu este o idee rea cel putin pentru mine ) dar nu poti deveni emo junior(ce porcarie suna stupid emo junior) daca nu iti tai venele nusti daca te va primi vreo gasca

| HarMonyy explică (pentru ionut1134):

Poi...nu vreau sa fiu chiar emo... vreau doar sa am stilul emobatting eyelashes

| daniixxl a răspuns:

Imi place cum ganditi voi"emo" rolling on the floor capu jos

| ionut1134 a răspuns (pentru HarMonyy):

Mai greu sa iti gasesti un grup ori esti emo ori ai doar stilul (din ce am auzit eu daca nu iti tai venele nu te va mai primi niciun grup emo)

| HarMonyy explică (pentru ionut1134):

Mai vedem noiilaughing

| DeeDeeRulzz a răspuns:

Doamne ...bweiii ..cati ani aveti? voi astia "emo" ..nu stit sa va distrati? ..Sunt de acord cu Ge0o. Trebuie sa va distrati. Dupa parerea mea generatia "emo". e o generatie de frustrati care ajung in spitale taiati si beti si drogati! Si chestia cu "gasca emo" ..ma amuza rau! laughing nu trebuie sa fi emo, sa ai o asa zisa gasca sau sa te tai la vene, ca sa fi admirat sau bineplacut/a de lume oh go on. Enjoy the life man!

| HarMonyy explică (pentru DeeDeeRulzz):

1. 14happy 2.nush a cata oara spun ca ma refeream doar la stil...batting eyelashes

| DeeDeeRulzz a răspuns (pentru HarMonyy):

Eu nu spuneam de tine, spuneam de domnu' cu taiatu'...
Sa nu te iei dupa el/ea ca sincer, iti distrugi viataoh go on
Take care! >big grin

| HarMonyy explică (pentru DeeDeeRulzz):

Poate pe parcurs o sa imi schimb pararea. Mersihappy

| NbhdDaughter a răspuns:

Nu exista asa ceva. Daca vrei doar stilul, atunci inseamna ca esti Scene.Si poti fi Scene tongue. Emo inseamna Emo...cu totul.Si daca vrei sa devi Emo, trebuie sa te simti asa. Pwp :*

| Cosmin86 a răspuns (pentru ionut1134):

Lama nu e o idee rea? tu chiar esti CRETIN?

| HarMonyy explică (pentru Cosmin86):

kiss

| ionut1134 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce sa spun...yawn vrei sa devi emo dar sa nu iti tai venele etc

pretenash nu iti doresti sa devi emo devi pur si simplu si spui ca vrei sa ai comportamentul laughing esti tare amuzant ca sa ai comportamentul trebuie sa fi trimst mai mereu crying si sa ai dorinte de sinucidere...nu spui pur si simplu "vreau sa fie emo" sau "uite arat ca un emo deci sunt unul" asta nu te face un emo thumbs down te face un fraier care incearca sa fie un emo mai bine ai renunta al dorinta asta :-(||> si tiai vedea de viata ta.aaa....eu nu team jignit pe tine sau alceva sa ma faci cretin fiecare cu gandurile lui peace sign

| Cosmin86 a răspuns (pentru ionut1134):

Eu nu vreau sa devin emo, in caz ca nu ai observat eu am comentat doar impotriva lor.

Vezi ca ai dat reply cui nu trebuia happy

| georgianaroberta a răspuns:

Pai ce e asa de greu ciufulesteti parul vopsestel pe aici pe acolo, poarta un tricou negru, scrie o poezie si gata esti emo, vai ce greu a fost

| VictorMihail1990 a răspuns:

In primul rand:daca afla te omoara maica-talaughing

| roboboady a răspuns (pentru Corinnààà):

Super adevarat happy