Asta vine de la sine daca simti ca vrei sa ai o anumita freza sau stil de imbracaminte Este oarecum ca si iubirea..nu poti sa iti doresti sa iubesti fara nici un rost, vine de la sine asa si cu stilurile.
Bai, daca acum alegi sa porti haine negre, sa fii trist alea alea... mai tarziu ce vei face? ce rost are sa faci asta? ai doar o viata, fa ce-ti place, inbraca-te colorat, fii rebela, rasfatata.
Eu sunt in totalitate de acord cu emo (si cu lama nu este o idee rea cel putin pentru mine ) dar nu poti deveni emo junior(ce porcarie suna stupid emo junior) daca nu iti tai venele nusti daca te va primi vreo gasca
Doamne ...bweiii ..cati ani aveti? voi astia "emo" ..nu stit sa va distrati? ..Sunt de acord cu Ge0o. Trebuie sa va distrati. Dupa parerea mea generatia "emo". e o generatie de frustrati care ajung in spitale taiati si beti si drogati! Si chestia cu "gasca emo" ..ma amuza rau! nu trebuie sa fi emo, sa ai o asa zisa gasca sau sa te tai la vene, ca sa fi admirat sau bineplacut/a de lume . Enjoy the life man!
1. 14 2.nush a cata oara spun ca ma refeream doar la stil...
Eu nu spuneam de tine, spuneam de domnu' cu taiatu'...
Sa nu te iei dupa el/ea ca sincer, iti distrugi viata
Take care! >
Nu exista asa ceva. Daca vrei doar stilul, atunci inseamna ca esti Scene.Si poti fi Scene . Emo inseamna Emo...cu totul.Si daca vrei sa devi Emo, trebuie sa te simti asa. Pwp :*
Ce sa spun... vrei sa devi emo dar sa nu iti tai venele etc
pretenash nu iti doresti sa devi emo devi pur si simplu si spui ca vrei sa ai comportamentul esti tare amuzant ca sa ai comportamentul trebuie sa fi trimst mai mereu si sa ai dorinte de sinucidere...nu spui pur si simplu "vreau sa fie emo" sau "uite arat ca un emo deci sunt unul" asta nu te face un emo te face un fraier care incearca sa fie un emo mai bine ai renunta al dorinta asta :-(||> si tiai vedea de viata ta.aaa....eu nu team jignit pe tine sau alceva sa ma faci cretin fiecare cu gandurile lui
Pai ce e asa de greu ciufulesteti parul vopsestel pe aici pe acolo, poarta un tricou negru, scrie o poezie si gata esti emo, vai ce greu a fost
anonim_4396 întreabă: