anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa-mi i-au un telefon nou, dar nu stiu ce model.Puteti sa ma ajutati? Samsung sau Nokia. Fundita happy

Răspuns Câştigător
| Aly07 a răspuns:

Presupun ca stii cliseul cu Nokia, cum ca este cea mai buna marca de telefoane mobile din Romania, avand si fabrica in Romania. Eu as zice sa alegi Nokia, Samsung are avantaj in ceea ce priveste designul, deci daca vrei sa iti iei un telefon Fashion care sa impresioneze din acest punct de vedere ia-ti Samsung. Daca vrei un telefon care sa impresioneze din celelalte puncte de vedere ia-ti Nokia. A da, Nokia nu prea le are cu camerele foto, acum depinde si de model. Deci cred ca Samsung are ca plusuri designul si camera foto, dar am mai spus, depinde si de model.

5 răspunsuri:
| malina1 a răspuns:

Eu as zice sa iti iei Nokia fiindca are semnal mult mai bun decat Samsung. Funda?

| Aly07 a răspuns (pentru malina1):

Din cate stiu eu semnalul tine mai mult de retea de cat de telefon. Poate gresesc happy.

| strunila a răspuns:

Nokia

| Matees_Nicoleta_1998 a răspuns:

Nokia mai bun, mai reziustent

| malina1 a răspuns (pentru Aly07):

Pai da dar eu am avut un telefon Samsung si cand ar trebui sa fi avut semnal maxim abia daca am avut 2 lini.in timp ce prietena mea care ar Nokia avea semnal maxim