Nu poti daca iti propui asta, adica prietenii nu se gasesc pe piata...nu te duci iti cumperi unul si gata. Trebuie sa astepti, sa astepti pana gasesti pe cineva, sau pana te gaseste el, nu stii cum unde cand si in ce fel, pur si simplu se intampla si gata, si din 100 de prieteni pe care ii poti avea poti fi fericita doar cu unul singur. Depinde de compatibilitate, de cum esti tu, si de cum va fi el. pot doar sa iti spun ca atunci cand va aparea sa il tii langa tine cu orice pret, pentru ca sunt putine persoane care mai stiu ce inseamna sa faci o alta persoana fericita. acum depinde si ce intelegi tu prin fericire. toate la timpul lor. succes, si sper sa gasesti acea persoana
Pai "acel prieten" va veni cand va fi momentul.Cand te vei indragosti, iar el va fi indragostit de tine, doar atunci vei fi fericita.Tot ce poti face e sa astepti.
Pai nu prea poti sa faci nimic. Doar sa incerci sa cunosti cat mai multa lume, printre care e posibil sa fie"alesul". Nu multa lume isi gaseste jumatatea si e greu sa speri mereu si de fapt sa nu se intample nimic. Dar asa e viata si nu te poti pune impotriva cursului ei.
Simt ca nu o sal intilnesc nici odata de fapt poveste mea e ca eu m-am indragostit de un baiat ce e mai mare decit mine cu 3-4 ani dar mi-am dat seama ca virsta nu conteaza asa ca am facut deja un pas dar dupa o luna mi s-a zis ca el fumeaza si nu mi-a placut asta.Ma face sa fiu trista tot timpul.De aia am zis ca sa fiu fericita linga el sa ma iubeasca sal iubesc si... eu asta imi doresc cel mai mult.Intelegi?
SophieHoran întreabă: