Ii spui si lui ceea ce ne-ai spus si noua si anume: sa te lase in pace, recunosti ca ai gresit lasandu-l sa te sarute dar nu vrei sa continuati.
Baiatul este un needucat. Faptul ca i-ai ranit orgoliul nu justifica o astfel de comportare.
Ii spui inca odata ca vrei sa te lase in pace si ca este complet neiteresant pentru tine, dupa care il ignori. Nu te mai enervezi, el asta vrea. Nu poti sa faci ceva dintr-o data, va dura cevatimp, dar trebuie sa fii hotarata.
Am intalnit si eu oarecum o astfel de situatie...isi bate joc de tine, cel mai probabil iar daca tu o sa te impaci cu el vei face cea mai mare greseala...asa ca ignora-l
Incearca sa ii explici ca nu vrei sa ai de-a face cu el si ca vrei sa te axezi pe altceva acum( nu ii spune ca iti place de altcineva). Daca nu inceteaza, ar trebui sa vb cu un adult (poate parintii tai sau o persoana mai aproapiata care sa vorbeasca cu el).
Am incercat sa vorbesc cu el dar nu se poate. Daca-mi pun parinti sa vorbeasca cu el e aiurea adica eu am 18 ani. iti dai seama ca nu pot face asta, prietenii oricum nu-i asculta pentru ca el trebuie sa-si pastreze imaginea de "bad boy" si tot asa...