| Geo_Georgiana_1997_BCJr a întrebat:

As vrea si eu niste intrebari pentru iubitul am impresia ca ma inseala si nu stiu nici daca mai ma iubeste sad, asa ca nu stiu cum sa il iau cu intrebarile sad. Am nevoie de ajutorul vostru... la cele mai multe intrebari dau funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îi mai trimite nimic. Lasă-l pe el să te caute de data asta. Nu te mai implica în relație așa mult, nu vezi că suferi? O să te caute, mai devreme / mai târziu sau nu, dar tu nu îi mai scrie nimic. O relație implică două persoane, nu una.
Concentreză-te pe altceva, nu te mai gândi pe moment la chestia asta, fă ceva care te face fericită, nu știu, ce îți place ție.
Dacă nu mai vrea ceva cu tine, o să încerce să îți spună că nu mai vrea să continue relația.
Dacă încă mai vrea, te va căuta și va încerca să fiți din nou ca înainte, asta după ce tu te îndepărtezi de el și nu îi mai scrii absolut nimic.
Lasă un timp lucrurile să curgă de la sine, nu forța nimic. Este mult mai bine decât să îi pui întrebări.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îndepărtează-te puțin de el și vezi care sunt mișcările lui, dacă se va îndepărta și mai mult sau dacă chiar el te va căuta. Nu este nevoie să-l presezi cu întrebările. Când te implici prea mult riști ca tu să suferi într-un final. Cum ziceam, îndepărtează-te puțin de el, fi mai indiferentă și o să observi dacă ceva este în neregulă, în comportamentul lui. Poate că nu este chiar așa cum crezi tu. În schimb, dacă nu te mai iubește, ar trebui să-l lași, nu-l poți obliga să te iubească.

| Pink4life a răspuns:

Vorbele nu contează la fel de mult ca acțiunile

| Geo_Georgiana_1997_BCJr explică (pentru anonim_4396):

Faza cu indepartatul nu a merss totus a zis ca il doare dar el s-a schimbat nu mai da mesaje asa cum dadea si nu mai imi spune ca ii este dor de mine mereu eu ii las mesaje...

| lovecats123 a răspuns:

- Spune-i despre un prieten de al tau care a fost inselat sau a inselat si vezi cum reactioneaza