Pai ideea e ca daca tu te pupi mereu cu alea doua, ea nu crede ca tu o placi. Prin tot ceea ce faci ii dai de inteles ca-ti plac pr ei.
Atragei atentia, bag-o-n seama, nu te mai pupa mereu cu alea, nu le da voie sa te ia mereu in brate.Adica comporta-te frumos si cu ele, dar fa-o pe ea sa se simta in centrul atentiei.Sa inteleg ca tie-ti plac 3 fete. Pai nu stiu ce vrei sa zici. Daca o vrei pe cea mai timida ai sfatul meu mai sus, daca le vrei pe cele 2 )parerea mea e ca oricum le ai : dar ce fete! sa sara in baratele tau si sa te pupe Non-StOP. cREd ca taunci cand vor cunoaste alt tip mai dragut, sigur ti-ar da papuci.
Pai imi zici si mie cum a reactonat? Adica. crezi ca i-a placut ce a auzit? O sa mai trec pe la intrebarea asta ca sa vad ce detalii imi mai dai
Sper ca o sa te ajut eu pana la urma.
i-ai zis pe mass sau al scoala? Sau unde?
Deci. nu pe mass. Ia-o frumos intr-un colth de clasha sau ceva si zi-i pe bune. Si mie mi-au zis niste tipi pe mass, dar nu e acelasi lucru cu realitatea...
. Deci . daca vrei sa-mi mai dai detalii scrie-mi un mesaj privat sau mai scrie la aceasta intrebare, te ajut cu placere.
Du-te tu la ea si pupo si spune-i buna dimineata.intreab-o ce face.si daca este chiar asa de timida la varsta asta trebuie sa o iei incet.
Sa o scoti la plimbare doar pe ea.sa ii faci un cadou cu valoare sentimentala, nu neaparat sa cheltui o gramada de bani.si ai sa vezi ca va avea niste obrajori rosii doar pentru tine de pupat.
Tweety nu ai inteles ea stie ca o plac ca i-am zis... deci in cauza asta ce sa fac
Deci tweety ele 2 sunt cele mai bune prietene. i-am zis pe mess si cum sa reactioneze... nu a zis sau a facut nimic anormal a zis ca ea credea asta... mai zi-mi ce sa iti mai zic sau baga idu meu : al9to@yahoo.com