Pai ipoteza e simpla il prinzi cum spui u il bati bine, fara martori nimic. a doua zi politia la usa ta iti pun bratarile la maini si la sectie cu tine , apoi iti vor adresa cateva intrebari simple ex> unde ai fost la ora >x, tu spui in locul y, la un prieten, la scoala!
Te lasa la sectie dupa care merg sa inspecteze daca le>ai spus adevarul, verifica camerele de supraveghere din anumite locuri spuse de tine., intreaba colegii, prietenii >intr>un final te vor prinde si poti merge si la parnaie cu ocazia asta.
Eu zic sa te calmezi, vorbesti cu persoana care te>a suparat clarifici lucrurile si iesi mult mai bine!
Ideea e ca daca nu ai un alibi bun nu rezolvi nimic prin violenta >
bafta!
A) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b) să cunoască limba română scris şi vorbit;
c) să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat, dovada absolvirii se face cu diplomă sau adeverinţă din care să rezulte faptul că au susţinut şi promovat examenul de bacalaureat;
d) să aibă capacitatea deplină de exerciţiu;
e) să fie declaraţi apt medical, fizic şi psihic; verificările privind starea de sănătate medicală, fizică şi psihică vor fi efectaute de structurile de specialitate ale M.A.I.;
f) să aibă vârsta de minim 18 ani împliniţi, sau să îi împlinească în cursul anului 2009;
g) să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
h) să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitatrea;
j) să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;
k) nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;
l) au luat la cunoştinţă de condiţia prevăzută de art. 10 alin. (3) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare;
m) îndeplinesc criteriile specifice pentru ocuparea prin concurs a funcţiei publice cu statut special;
Criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie şi pentru instituţiile de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile M.A.I. :
a) să aibă vârsta de până la 42 de ani;
b) să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minim 8, 00;
c) să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ;
d) să aibă înălţimea de minim 1, 70 m bărbaţii şi 1, 65 m femeile (cu excepţia candidatilor proveniţi din liceele militare.
SI la DIICOT este greu sa ajungi!
bafta!
Daca nu exista martori nu cred ca ar avea dovezi. Totusi ar putea folosi urmele lasate de la bataia ta ca dovada ca l-ai agresat. Cel mai bine ar fi sa-l/s-o prinzi intr-un tronson. Acum nu te gandi ca faci ca mine am dat doar un exemplu. In concluzie nu cred ca ar avea dovezi impotriva ta dar exista si riscul de a avea. Fara martori nu are cu ranile de pe corp/fata are. Sper ca te-am ajutat :*
Bineinteles, daca ar avea semne pe corp te-ar putea da in judecata. Pentru ca victima ar putea arata acele semne si daca se agraveaza e nasol pentru tine.
1Me9 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Geo2969686 întreabă: