Daca nu exista martori nu cred ca ar avea dovezi. Totusi ar putea folosi urmele lasate de la bataia ta ca dovada ca l-ai agresat. Cel mai bine ar fi sa-l/s-o prinzi intr-un tronson. Acum nu te gandi ca faci ca mine am dat doar un exemplu. In concluzie nu cred ca ar avea dovezi impotriva ta dar exista si riscul de a avea. Fara martori nu are cu ranile de pe corp/fata are. Sper ca te-am ajutat :*
Bineinteles, daca ar avea semne pe corp te-ar putea da in judecata. Pentru ca victima ar putea arata acele semne si daca se agraveaza e nasol pentru tine.
Pai ipoteza e simpla il prinzi cum spui u il bati bine, fara martori nimic. a doua zi politia la usa ta iti pun bratarile la maini si la sectie cu tine , apoi iti vor adresa cateva intrebari simple ex> unde ai fost la ora >x, tu spui in locul y, la un prieten, la scoala!
Te lasa la sectie dupa care merg sa inspecteze daca le>ai spus adevarul, verifica camerele de supraveghere din anumite locuri spuse de tine., intreaba colegii, prietenii >intr>un final te vor prinde si poti merge si la parnaie cu ocazia asta.
Eu zic sa te calmezi, vorbesti cu persoana care te>a suparat clarifici lucrurile si iesi mult mai bine!
Ideea e ca daca nu ai un alibi bun nu rezolvi nimic prin violenta >
bafta!
A) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b) să cunoască limba română scris şi vorbit;
c) să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat, dovada absolvirii se face cu diplomă sau adeverinţă din care să rezulte faptul că au susţinut şi promovat examenul de bacalaureat;
d) să aibă capacitatea deplină de exerciţiu;
e) să fie declaraţi apt medical, fizic şi psihic; verificările privind starea de sănătate medicală, fizică şi psihică vor fi efectaute de structurile de specialitate ale M.A.I.;
f) să aibă vârsta de minim 18 ani împliniţi, sau să îi împlinească în cursul anului 2009;
g) să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
h) să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitatrea;
j) să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;
k) nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;
l) au luat la cunoştinţă de condiţia prevăzută de art. 10 alin. (3) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare;
m) îndeplinesc criteriile specifice pentru ocuparea prin concurs a funcţiei publice cu statut special;
Criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie şi pentru instituţiile de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile M.A.I. :
a) să aibă vârsta de până la 42 de ani;
b) să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minim 8, 00;
c) să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ;
d) să aibă înălţimea de minim 1, 70 m bărbaţii şi 1, 65 m femeile (cu excepţia candidatilor proveniţi din liceele militare.
SI la DIICOT este greu sa ajungi!
bafta!
1Me9 întreabă:
anonim_4396 întreabă: