| madalina1908 a întrebat:

Buna TPU...as vrea un ajutor de la voi, un baiat este turc dar stie bine romaneste si sta de cand era mic aici, si tot vorbeste cu mine prin mesaje pe mess vorbim, dar vrea sa ma vada si si eu vreau, el m.a vazut doar odata eu l.am vazut de mai multe ori in realitate, si m-a chemat la strand si chestii...dar eu vreau un sfat de la voi, daca m.ar intreba daca vreau sa stau cu el ce sa ii zic, o sa rada cineva de mine ca e turc?laughing! Stiu ca e o intrebare cam penibila dar prietenii mi-au spus sa fac ce vreau adica daca imi place de el sa stau si sa nu fac ceea ce cred cei di jur! Eu nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Sigur ca o sa o rada unii, ca sunt anumite persoane care nu se pot abtine, dar tie nu ar trebui sa iti pese in mod normal. Uite ma gandeam acum la Anca Neacsu ex-componenta a trupei ASIA care s-a casatorit recent cu un turc si se impaca foarte bine i-am vazut si la TV si uite ca nu ii mai pasa de gura lumii, poti sa te uiti si pe net.Desigur ca la tine nu cred ca se pune problema unei casatorii, dar zic asa ca daca unii s-au luat cu persoane de cetatenie diferita, tu de ce n-ai puteai avea o relatie?!
Succes! :*

4 răspunsuri:
| theionika a răspuns:

Pai parerea mea este ca trebuie sa faci ce vrea inima ta nu conteaza ce cred cei din jur conteza ce crezi numai tu

| madalina1908 explică (pentru Floreenofficial):

Multumesc mult:*

| somebody121 a răspuns:

Daca tu il iubesti, e foarte bine, dar ar trebui sa ii cercetezi cultura, pentru ca au unele obiceiuri ciudate.Stiu pe cineva care s-a casatorit cu un turc si apoi a regretatat. Oricum, sper sa te descurci.

| madalina1908 explică (pentru somebody121):

Pai vreau doar sa stau cu el, nu sa ma casatoresc am doar 14 ani...happy multumesc