Da, ai putea face asa :p
Sau l-ai putea intreba "Tu cand m-ai intrebat daca vreau sa fim iarasi impreuna, vorbeai serios?"
Dupa raspunsul lui iti poti da seama daca vrea, sau nu sa fiti iarasi impreuna...
Sincer iti spun ca... dupa o despartire, nu prea mai poti vorbi cu persoana de care te-ai despartit, din motive cat de cat simple: Nu prea mai ai ce spune. Nu mai este persoana careia ii puteai spune orice... si nu prea ai sti cum sa-i vorbesti.
Cat despre chestia voastra acum, eu zic sa-ti asculti inimioara. Daca si tie iti place de el, si crezi ca a fost sincer cand ti-a spus ca vrea sa va impacati, atunci... da.
Ideea este ca tu trebuie sa decizi pentru tine, pentru fericirea si viitorul tau
Bafta
Pai m-a intrebat si am spus ca da. Dar dupa sa despertit de mine din nu stiu ce motiv. Dupa iar a vrut sa fim imptreuna dar... eu eram cu altcineva.In fine m-am despartit de acel tip si dupa am vrut sa fiu impreuna cu el dar nu stiu a devenit prea indiferent si de un ma mai intrebat nimic. Dar nu stiu cum sa ii spun :`` Ba vreau sa fiu cu tinee``