| Alinutza_9996 a întrebat:

Ascultati : Poate nu o sa credeti si o sa faceti misto, dar e foarte adevarat. Tocmai am aflat ca amucul meu este pe jumatate vampir. La inceput nu am crezut nici eu, dar mi-a spus ca inainte umbla cu satanisti si acei satanisti erau vampiri (Nici asta nu am crezut-o ) dar mi-a aratat coltii si m-am speriat si. nu stiu ce sa mai fac! mi-e putin frica de el. mai ales ca a vrut sa ma muste dar nu a putut pentru ca l-a tras amica mea. Va rog din tot sufletus sa ma ajutati si voi cu un sfat! va rog eu mult! Sunt disperata! Si va rog sa nu va bateti joc pentru ca chiar e real! puppy dog eyes

20 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

aaa... pai nu e real. si eu am colti. nu pentru ca sunt vampir, ci pentru ca asa am eu dintii.
Umbla cu satanistii? si eu daca vreau zic ca sunt vampir, am si colti vreau sa sug sange si sperii pe toata lumea.
Cocluzia este, ori vrea sa isi bata joc de tine ori vrea sa te tina la distanta dintr-un anumit motiv, sau sa il parasesti. Si daca el chiar este vampir, atunci spune-i sa ma gaseasca dupa mesajul asta, si sa vina, il astept. am o obsesie cu vampirii si demonii.
Dar nu prea cred ca chiar este, doar a profitat putin de faptul ca tu esti mai credula, si ti-a bagat asta in minte.
Si in plus, daca chiar e vampir cum de prietena ta nu se teme de el si l-a tras atunci cand a vrut sa te muste?
App, statea in lumina?straight face daca da.
Oricum, deci nu, nu este vampir, ci doar se preface, a stat cu satanistii si asta l-a facut sa aiba colti? naaah... dar oricum, daca e vampir, spune-i sa ma caute, chiar sunt curios si eulaughing
Bafta!

| corny04 a răspuns:

Uite ce e...desi chiar cred ca e o stupizenie si as putea sa spun muuuulte lucruri amuzante despre asta.nu am s`o fac...sa zicem ca ai dreptate happy

In privinta fricii... poti purta usturoi la tine tooot timpul si nu uita sa ai o cruce la indemana... pentru ca lor le e frica de astfel de lucruri

P.S. ai vazut ca nu mi-am batut foc de tine?hee hee

| MenInShadow a răspuns (pentru corny04):

Jejejelaughing deloc nu ti-ai batut joclaughing
Oricumlaughing ar fi chiar amuzant ca baiatu sa nu fie vampir si biata fata sa-i bage usturoi pe gat si sa-i dea cu crucea-n caplaughing

| corny04 a răspuns (pentru MenInShadow):

laughing
Uite...poate putin la inceput...da` din cate stiu vampirii se tem de usturoi.nu? big grin

Deci.tot i-am dat un sfat tongue

Astea sunt mituri create de batraniwinking bine ca nu i-ai spus sa-i bage o tepusa in inimalaughing erai complice la crimalaughing
Astea sunte vechi, acum sperii vampiri altfellaughing cu Iphone, pui o poza cu un usturoi si gatalaughing
Jeje, vampirii mor daca au capul strivit, sau li se trece o crute/bucata dintr-o cruce sfintita prin inima...
In concluzie... bine ca nu ai zis nimic de tepusalaughing

Uite.eu nu cred in chestii din astea si deci nuci nu m`am informat prea bine cu privire la modurile de "indepartare" a vampirilor laughing
deci.prin urmare.asa cum ai spus si uh... tipu` vrea sa`si bata joc de ea...iar ea e prea credula
sa se linisteasca ptc nu e nici un pericolwinking

Eu totusi chiar vreau sa fie vampir si sa ma intalnesc putin cu ellaughing
De curiozitate... iau si niste usturoi cu minelaughing o tepusalaughing ciudat este ca decat noi 2 am rasp la intrebarea asta...
Chiar asa, nimeni nu vrea sa ajute o fata care are un iubit vampir. sau un pretendent.un ucenic macar un liliac

Da da.nou suntem "curajosii" laughing

Noi scuze big grin

| Alinutza_9996 explică:

Ascultati... Si eu am colti din nastere pentru ca asa mi sau format dintii. Dar ai lui sint mult mai mari ca ai mei. Si amuca mea s-a bagat intre noi pentru ca tine la mine si stiu ca nu ar lasa sa mi se intample ceva rau. Si se vedea pe fata ei ca era speriata. Si plus de asta el mai avea so ochii rosi. Chestiile astea cu usturoiul sunt numai in desene animate. Si eu am foarte mare incredere in el si il cunosc de aproape 2 ani si jumatate si nu e genu care sa isi bata joc de cineva sau de ceva. SI NU E IUBITUL MEU!

| Alinutza_9996 explică:

Si stiam eu ca o sa va bateti joc de chestia asta.

| MenInShadow a răspuns (pentru Alinutza_9996):

Nu, eu si cu corny doar glumeam, deci chiar nu ne batem joc, eu unul nuwinking
Ok, deci uite, sa te iau mai direct. Un vampir este un om mort. Nu poti devenii vampir, decat daca esti muscat de alt vampir iar tu esti virgin.
Deci, nu cred ca a murit inainte si apoi a obtinut puteri satanice, iar dupa a devenit vampir, sau a fost muscat de altcineva.
Ochii rosii se pot face foarte usor, lentile de contact sau cu diferite solutii.
NU spun ca nu exista vampiri, nu as putea spune asta tocmai eu, care cred din tot sufletul in ei, si abia astept sa intalnesc unul, stii tu pentru ce, moarte imediata, pentru el nu pentru mine.
Un vampir nu poate obtine aceste puteri decat prin aceste 2 moduri, si prin a 2 a optiune, daca nu e virgin! MOARE!
Asa ca nu te speria.
Cum am zis ochii rosii isi poate face oricine. Daca chiar este vampir, roaga-l sa-ti demonstrezei, si nu prin muscaturi sau vechiul truc "transformate in liliac".
REGENERARE INSTANTANEEE una din abilitatile de baza ale unui vampir. Atunci cand este ranit cu un cutit, se poate regenera instantaneu atata timp cat nu este sfintit acel cutit.
Viteza marita daca este vampir, v-a avea puteri supraomenesti, daca le are inseamna ca este, si ramane varianta, sa vina pe la mine daca poate.
Punel sa-ti deseneze incantatii vampirice, cercuri magice vampirice, si sataniste, si nu ma refer la vechea stea intoarsa, aia nu e satanica, e doar o prostie, dar nu-l pune sa ti le deseneze maine sau poimaine, te intalnesti cu el si il pui pe loc sa le faca, un vampir le stie si le face fara sa stea sa se gandeasca...
Crede-ma daca e vampir, va face toate astea fara macar sa stea la taclale. App, nu ca ar avea vreo importanta, dar cati ani are el si cati tu. Si ok, am inteles, nu e iubitul tawinking

Daaalaughing cavaleriii lumini, vanatorii de vampiri, nu se pune nimeni cu noilaughing si inca doar noi 2 am rasp la intrebarea aceasta, deci, Alinutza, daca am raspuns, inseamna ca ne intereseaza, cel putin pe mine ma fascineazawinking
Hmmm... cred ca daca ma intalnesc cu baiatu ala il trag de colti pana ii smulg sa nu mai fie vampirlaughing ma ajuti?laughing eu il tin si tu ii scoti dintii cu clestelelaughing sau ii dai cu lopatalaughing doar suntem "curajosii"laughing

| Alinutza_9996 explică (pentru MenInShadow):

Bun. O sa il pun sa faca toate chestiile astea.Si eu am 12 ani iar el are 16. Si a mai fost muscat de o persoana ( Am uitat sa mentionez big grin ). Din cate am inteles o chema Katrina dar ei ii spuneau Kitty. Dar eu chiar nu cred ca ma minte pe mine si pe toti prietenii lui. In fine. Cand o sa ma intalnesc cu el o sa ii spun sa imi deseneze lucrurile astea. O sa va anunt eu dupa ce o sa il pun sa mi le deseneze. happy puppy dog eyes

Normal ca vin sa te ajut...doar asta fac "curajosii".si se pare ca aici p TPU chiar sunt asalaughing
Deci.pazea vampirule...iti gasesti uh nasii laughing

| Pasionataa a răspuns:

Eu te cred..Citeste-mi si mie intrebarile si o sa vezi..Pai daca e cu adevarat vampir ia-ti si tu la tine usturoi sau o cruciulita cand vorbesti cu el. Daca nu face nimic inseamna ca nu e vampir..Bafta!

| IulykaDls a răspuns:

rolling on the floor))))))) nu exista vampiri

| Nebun_Cris_1994 a răspuns:

Poate a facut un pact cu dr**u si este vampir ori l-au muscat satanistii aia ori sunt disti falsi ori adevarati care si-a bagat in gura ori sunt niste dinti de la medic dar care eu canini mai mari ori are el canini mari ori te pacaleste! In privinta fricii poarta usturoi la gat si cruci la gat sau invers.Mi-a placut sa et ajut.(Merit funda? happy )

| Nebun_Cris_1994 a răspuns:

Scuze usturoi in buzunare, cruci la gat ori invers ori amandoua in buzunar ori amandoua la gat

| gabbrriielaaiommm12345 a răspuns (pentru Alinutza_9996):

Imi poti da mesaj in privat sa vorbim, as vrea mai multe detalii...stiu ca raspund dupa cam 6 7 ani da macar am incercat laughing)