Hmm
Pai. Din punctul meu de vedere ai procedat binee`!
Adica si eu fac la fel cad cineva nu-si cere scuze.
sau mai trantesc cate o replica de genu`: N-ai loc? Mai slabeste`!''
Incearca sa te comporti normal de fata cu cei din jur(fie si prietenii prietenului tau).
Adica. de ce sa fi ceea ce nu vrei?
Esti o persoana care atunci cand nu-i convine ceva. spune verde-n fata`! Si foarte bine faci.
Daca iti auzi vorbe. stiu eu :''uite-o si pe asta. ce gura mare are'' nu ii baga in seama`!
Asta e parerea mea`! Poate o sa-mi aud vorbee.pff
Sper ca te-am ajutat`!; 3
Nu esti tu de vina..asta prietenuil tau te invinuieste degeaba, impresia sigur nu a fost prea buna.dar se corecteaza! Toata vina ii apartine fetei aleia care te-a impins pe nedrept si nu ti-a cerut nici scuze! Incearca sa vorbesti atit cu prietenul tau, atit si cu prietenii lui)
Bafta
Nu esti deloc vinovata. Parerea mea este ca prietenul tau a intrecut masura cand ti-a zis asta. Chiar tine la tine? Daca as fi fost in locul tau m-as fi impus.
Din punctul meu de vedere nu este vina ta pentru că nu te-ai luat de ele fără să-ți facă nimic. Dacă prietenul tău le ia apărarea lor, cu ele să stea. Dacă te iubea te apăra pe tine indiferent ce se întâmpla.
Cand faci pe victima. de multe ori pici de proasta`!
Fa` pe victima in situatii de genul si o sa iti auzi vorbe de genul :''Uite-o si pe asta. nu se poate apara singura. ce fraiera''.
Trebuie sa fi naturala si in acelasi timp finuta`!
Ii trantesti o replica..hmm.:''suck my dick" cu zambetul pe buze si te asigur, daca acea persoana stie ca a gresit, nu va mai scoate un sunet`!