Oh, ce vremuri. Şi eu am jucat IMVU şi crede-mă, chestia asta e nimic pe lângă ce am făcut eu. În fine. Da, e ceva virtual, dar cu ajutorul FB-ului şi Skype-ului vă puteţi convinge că voi sunteţi şi că nu puneţi poze cu altcineva pe FB şi chestii de genul. Dă-i FB tău, nu trebuie să-ţi fie ruşine. ^^
Şi mă bucur că la 12 ani ţii la o persoană de la distanţă şi că nu vrei s-o pierzi, asta înseamnă că pentru tine vârsta şi distanţa sunt doar nişte numere. Hai, fă-ţi puţin curaj şi vei vedea că o să fie bine.
Buna Diana ..eu iti spun ca daca ti la el nu este vreo problema sa il dai. De ce anume te temi? Ca o sa ii pari uratica si nu o sa mai vorbeasca cu tine? Daca DA nu ai motive sa iti fie frica.
La 12 ani eu zic ca orice fetita arata bine in felul ei de a fi. Parerea mea e sa il dai dava zici ca il placi caci daca te accepta te place iar daca nu nu. Nu vad care e problema. Plus ca daca o vazut ca nu ii dai presupune tot felul de chestii.
Din cate vad nu esti o copila ci o adolescenta. Mult succes si sper ca te-am ajutat. :*
Multumesc! Chiar m-ai ajutat, acum pot dormi linistita. Iti multumesc ca nu m-ai criticat cum o sa faca uni cand vor vedea intrebarea, o sa-i dau o poza cu mine si ii spun sa imi dea si el si daca e ceva ii dau fb meu, si daca nu-i place de mine, pana la urma sa-i fie de bine. Nu trebuie sa ma placa cum arat ci cum ma comport. Oricum mersi din nou si o noapte buna sa ai. La revedere
Multumesc mult, nu ma asteptam sa existe si oameni care nu doar critica, si chiar o sa-i dau fb-ul meu si daca nu ma place cum am zis si mai jos, sa-ie fie de bine. Trebuie sa ma placa dupa cum ma comport nu dupa cum arat si daca in caz devine mai rece n-o sa stau sa ma chinui cu el. O noapte frumoasa si toate cele bune
Uhm, dacă vrei, îmi poţi da numele tău de IMVU. N-am mai intrat fiindcă nu mai am cu cine juca şi meh, şi examenele, etc. dar îmi pari aşa drăguţă. :3
Ok, e cam greu numele si eu sunt mai uituca dar nu conteaza.
Nume: IAlcoholI
Mersi si tu pari draguta :3 Sa rectific: Esti draguta :3
Imi mai poti da o parere\sfat. ce voi spune acum e mai ciudat.
Prietenul despre care ziceam de pe imvu am aflat ca fumeaza:0 m-am mirat, nu pot sa cred ce are in cap!? Are 13 ani aproape face 14 m-am luat de el si i-am zis ca ma apuc si eu daca nu se lasa imi zice sa nu fac prostia asta dar el de ce a facut-o?! Oricum nu m-as apuca niciodata e porcarie sa fumezi, fumezi niste hartii arse. Si ma simt naspa, nu as vrea sa-l pierd, mie drag de el. si are 13 ani fumeaza din a 5 a :O am fost socata cand am aflat, am zis ca-l bat. Si cand i-am zis ca ma apuc si eu a zis ca vine la mine si ma bate, prin asta inteleg ca tine la mine dar nu stiu ce sa ii fac sa i bag mintile in cap. M-ai putea ajuta, ce sa ii zic sa se lase? Mi a zis ca nu fumeaza des, foarte rar dar tot imi vine sa-l omor. Ce sa fac?!
Mda, mă poţi omorî şi pe mine. Şi eu fumez. Da, nu-i ceva plăcut.
Din chestia asta am înţeles că-ţi vrea binele şi e aşa dulce. :3 Hum, nu cred că e o soluţie să-l sperii spunându-i că dacă nu renunţă la ele te poate pierde. Nu vreau nici să-ţi tai nici aripile, dar e viaţa lui şi e viciul lui. El ştie ce e mai bine pentru el şi ce nu şi din moment ce te-a sfătuit să nu te apuci înseamnă că ştie că nu e bine dar ştii cum sunt viciile, te laşi de ele dar cu greu. Deci nu, nu te apuca. E spre binele tău şi poate îl poţi convinge că se poate lăsa dacă tu-l vei ajuta.
Ma bucur ca vad sustinere in lume, dar fata este o copila, iar tu o inveti sa ce? Sa creasca si sa uite de copilarie? Las-o sa se distreze, sa fie copil ca mai are pana la adolescenta. Gandirea matura e cu totul altceva, nu se descrie printr-o relatie pe IMVU sau prin faptul ca nu vrea sa ii dea facebook-ul. Diana, fa-ti curaj si da-i facebook-ul, daca nu va mai vorbii cu tine dupa ce te vede, nu era pentru tine, desi cred ca acum te place pentru ceea ce esti, nu pentru cum arati (oricum la 12 ani aspectul...ma rog). Cat despre fumat, nu te mai "topii" asa repede si eu imi cer toate prietenele ca fumeaza si da tin la ele, dar ca prietene, parca erai "matura" E alegerea lui si tot alegerea lui va fi daca sa se lase sau nu, daca ii zici ca-l bati nu rezolvi nimic, incearca sa-l convingi cu vorba buna.
Ce sa zic de fumat. asta este o problema a sa asadar nu cred ca il poti face sa se lase daca nu are vointa sa faca acest lucru.Cu amenintari nu merge..in niciun caz..asadar tu roaga-l sa se lase iar daca nu vrea e problema sa..alta solutie nu vad.
Si mie mi se pare o tampenie fumatul dar daca pe ei ii satisface tu nu ai ce face
PSaca vrei trimite-mi o cerere de prietenie si te vou mai ajuta.
Scuzati greselile dar sunt pe tel