Nu stiu ce poate fi in capul lui, sincer iti spun, e ciudat...dar incearca sa nu te mai framanti cu posibilele motive din care a facut asta, pentru ca adevaratul motiv numai el il stie...ma pun fictiv in pielea ta in momentul de fata, si crede-ma ca alta solutie decat sa treci cu vederea ziua de azi nu ai
Hey
Raspunsul lui nu numai ca a fost rece, a fost si nesimtit. Putea sa nu te sarute si totusi a facut-o...Stiu ca e urata senzatia, am patit-o si eu.Dar timpul le rezolva pe toate.Cel mai bine e sa-i spui ca intamplarea de azi speri ca nu va schimba relatia de prietenie dintre voi, si ca tu esti dispusa sa treci cu vederea intamplarea de azi, sa-l intrebi daca si el e.Nu te chinui cu ganduri oribile, chiar daca e greu
Incearca totusi sa treci peste, si eu m-as simtii la fel, da a fost dragut din partea lui sa te sarute si el. daca el te iubeste decat ca prietena lui, totusi e bine, poate intr-o zi o sa-si dea seama cat ti tu la el, si cat tine el la tine. Incearca totusi sa ii schimbi parerea, spunandu-i despre lucrurile frumoase pe care le-ati facut, daca ati facut lucruri frumoase. poartate frumos cu el in continuare, alintal, indragestel, pune-i anumite porecle. O sa die foarte amuzant, lui dar si tie, ar putea sa ii placa alintarile tale si ar putea sa inceapa si el sa te alinte pe tine.Fi indrazneata, fi tu insusi, arata-i cat de mult il placi, si asta ar putea sa-si schimbe parerea. Si nu te mai simtii ca o ratata, suntem in secolul 21 serios acum fetele fac primul pas, nu mai suntem in secolul 1 ai dovedit in fata lui un act de tupeism, ceea ce e bine, eu nu am reusit sa fac asta. Bravo tie.Iti spun nu ai facut nimic gresit, nu ti-ai calcat nicio mandrie, stai linistita, ar trebui sa fi mandra ca ai putut face asta...BV! :*
Asa ma gindeam si eu, sa ma prefac ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic. dar stii care e pontul ca el se purta cu mine ca si cum ar fi indragostit, sint sigura de asta. dar nu inteleg de ce a raspuns rece daca m-a sarutat, toata ziua m-a imbratisat, tot acest timp a fost cel mai dulce, iar acum spune ca nu, eu nu vad sensul, care a fost sensul sa se poarte asa cu mine iar la urma sa imi spuie ca inima mea bate tare si repede, iar a lui mai incet