| crush19 a întrebat:

Ati auzit de proverbul: "Daca-i dai unui om un peste, il hranesti in ziua respectiva; daca-l inveti sa pescuiasca ii asiguri hrana pentru toata viata"? Daca DA, atunci ce inseamna?

Răspuns Câştigător
| ErickEmil a răspuns:

Sa-ti explic pentru a intelege cat mai usor : "Daca-i dai unui om peste, il hranesti in ziua respectiva" e intr-un fel ca a " Daca-i dai mura'n gura" sau cand face un om ceva pentru tine ( o tema de exemplu) fara sa iti explice cum se face atunci n-ai sa stii face-o niciodata, dar daca ti-o explica, dupa aceea o vei putea face singur si data viitoare, si peste doua dati big grin Bafta big grin

5 răspunsuri:
| myrko a răspuns:

Poi ce inseamna e ca si cum inveti sa manance un copil mic dupa ce l-ai invatat mananca singur nu o sa stai sa-i dai tu de mancare toata viata o sa poate sa manance singur. Sper ca ai inteles.

| Ðσℓℓ a răspuns:

Daca eu iti fac azi tema ti-o fac azi.
Dar maine, pai-maine eu plec cine ti-o mai face asa mai bine pe tine sa stii oricand ai nevoie sa nu ma chemi pe mine.(am dat un exemplu)
FUNDA?:

| ErickEmil a răspuns (pentru Ðσℓℓ):

Noo, ca eu n-am zis asta. chiar deloc straight face

| Ðσℓℓ a răspuns (pentru ErickEmil):

Eu am raspuns si gata nici nu am citit raspunsul tau ca nu ma intereseaza parerea oamenilor. Eu scriu: ce vreau, ce simt si ce gandesc.

| ErickEmil a răspuns (pentru Ðσℓℓ):

Daca as scrie tot ce gandesc pe TPU cred c-as fi avut ban ip demult.