| Annabella9719 a întrebat:

Azi am aflat de la ecograf ca sunt sanse ca bebelusul meu sa fie fetita.Dar nu e 100% sigur.O sa mai vin sa vad.Si i-am zis tatalui copilului si mi-a zis sa plec din casa lui ca nu ma mai vrea! Ca si asa azi a patiti ceva si e suparat si l- suparat si eu.Si nici copilul! Am crezut ca glumeste dar chiar vorbea serios! Am inceput sa ma cert cu el.Nu stiu ce sa mai fac.Nu-l mai vreau in preajma mea sau a copilului.Adica cum, familia mea si a lui s-au bucurat si el nu?! Dar totusi eu nu am un venit stabil.Doar el are.Nu am cum sa cresc singura copilul.Chiar nu stiu ce sa fac.Si tatal lui cand sotia lui a nascut o fata a gonit-o de acasa.Dar totusi.

5 răspunsuri:
| cyupaku a răspuns:

Spune-i ca fetele seamana cu tatii.iar cand o creste o fata are mai multa grija de parinti...si numai smecherii fac fete

| cyupaku a răspuns (pentru cyupaku):

Nu e amuzant..este realitate

Răspuns utilizator avertizat
| Caro34 a răspuns:

Fetita mea ti-ai ales nasol barbatul! Dupa ce te-ai grabit sa faci copii cand inca nu erai sigura de nenea de langa tine? Acum va trebui sa te descurci singura si sa devii o luptatoare. Va trebui sa iti gasesti ceva de lucru si sa te pui pe picioare fiindca cu un asa barbat... Ce vina o fi avand acel copil nu am idee? "Ce se naste din pisica tot soareci mananca!", asa tata, asa fiu - pe scurt! Lupta pentru fetita ta fiindca va fi superba si o fata e aur la casa omului! Educ-o corespunzator si nu o lasa pentru nimic in lume singura fiindca ea va deveni alinarea ta la anii batranetii! Nu te da batuta; sunt atatea mame singure si lupta! Mult noroc in toate!

| Annabella9719 explică (pentru falokrat):

Stii ceva...el se comporta foarte frumos cu mine.Chiar ii plac la nebunie copiii.Se joaca mereu cu ei.Si chiar cu fetite care ii sunt dragi.Nu am avut nici o problema cu el pana acum.