anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi m-am sculat la ora 8:30. Orele incepeau la 8 acum s-a schimbat orarul si am aflat ca am prima matematica. Am intrat in soc, nu inteleg ce-i cu mine. Mi-e forte frica de profa de mate sad si mai am azi o ora cu ea ora a 5-a si am decis sa nu ma duc la scoala. Pentru azi m-am pregatit intens la algebra pe care am avut-o prima lectia, insa pentru geometrie nu m-am pregatit de asta am decis sa stau acasa. Am facut corect? sad

Răspuns Câştigător
| UbexFlo a răspuns:

Trebuie sa discuti asta cu diriginta ta si daca nu functioneaza, mergi mai departe.Crede-ma ca exista legi aspre pentru asa ceva.Inregistreaz`o cu telefonul cand injura si mergi cu dovezile la inspectoratul judetean.Te inteleg sa iti fie frica de ea, stiu cum e dar trebuie sa faci ceva in privinta asta, trebuie sa scapi cumva de ea happy

9 răspunsuri:
| JustDoIt456 a răspuns:

Prietenul meu zicea sa ma duc ca ea o sa ma inteleaga, dar ea nu este asa. Reactioneaza foarte urit, in plus imi este frica sa vorbesc cu ea. Ne injura crying

| JustDoIt456 a răspuns (pentru UbexFlo):

Diriginta stie, pe ea tot acesta profa a invatat-o. Parca suntem niste babalici in scoala asta numai profesori peste 50 ani. crying

| UbexFlo a răspuns (pentru JustDoIt456):

Atunc inregistreaz`o cand injura si mergi cu inregistrarea la inspectoratul judetean ca ei sa poata rezolva problema.Nu e normal sa se faca asa ceva. Uite, eu anul asta am inceput sa fac psihologie si profa eu nebuna.Venea in clasa trantea, izbea si am fost si la o sedinta la ea.Pentru ca m-a certat si pentru felul in care reactiona la ora, am ajuns mai rau decat sunt(am niste probleme).Te poate afecta psihic comportamentul ei, si nu numai pe tine.

Multumesc mult pentru sfaturi :* Succes in cariera pe care ti-ai ales-o. Eu tot vreau sa merg la psihologie, insa mai am citeva ginduri. Nustiu daca se studiaza matematica acolo si de asta nu sunt sigura daca o sa merg sau nu la psihologie :

Nu se face matematica.Soramea e la psihopedagogie si face romana, franceza, psiho si sport.Adica asta facea ultima data cand am fost cobaiul ei pentru un proiect la psiho.

A mers la psohopedagogie dupa liceu? Daca eu doresc sa merg la un colegiu? Nu stii acolo ce se studiaza?

Colegiu sau liceu e tot aia straight face Amandoua vin dupa clasa a8a.Si mai nou, nu prea mai exista licee pentru ca denumirea s-a chimbat in colegiu.Deci e tot aia.
La COLEGIU/LICEU ai de ales intre mai multe profiluri:
filologie-mananci romana si istorie pe paine+limbile straine
mate-info-mananci matematica si fizica pe paine
stiinte sociale-mananci istoria pe paine
chimie-biologie(stiinte ale naturii)-mananci chimie si biologie pe paine

La toate profilurile faci toate materiile in clasa a9a si a10a dar cu o anume intensivitate asupra materiilor de baze pentru profilul respectiv.Deci nicaieri nu scapi de matematica.Scapi doar la filologie si la stiinte sociale dar din clasa a11a.Psihologie faci doar in clasa a10a si te anunt de acum ca e foarte grea, o sa-ti fie greu sa inveti teoria. Oricum, pe parcursul celor 4 ani de liceu o sa ai timp sa te gandesti ce vrei mai departehappy

Multumesc mult :*

NU ai pentru ce happy