Adu-ti prietenii acasa sa ii cunoasca si ai tai si pe urma poate capata incredere in ei
Uneori nu poți înțelege ce vor părinții știu asta din propria mea experiență, și eu am inceput liceul anul acesta dar deoarece eu nu sunt bun la vorbit cu oamenii direct fata in fata nici nu mi-am pus problema sa ies cu prietenii.
Poate ai niște părinți extremiști sau cine știe în ce zonă rău famată stai.
Nici eu nu aș vrea dacă aș avea o fată care nu este cel puțin majoră să o las singură doar cu fete sau cu oameni in care nu am încredere deplină deoarece se pot întâmpla multe răpiri etc. Chiar dacă șansele sunt extrem de mici poate părinților tăi le este frică.
Altcv nu știu ce să zic.
Parintii tai au foarte mare dreptate, la anisorii astia sunt atat de multe pericole pe care tu inca nu esti capabila sa le intelegi sau sa le vezi, de aceea parintii fac ce trebuie, supravegindu-te si lasandu-te cu limite.
Copilaria si adolescenta nu se pierd, dimpotriva, sunt ale tale si depide numai de tine cat de bine le planifici sa te distrezi cu prietena ta, in acele 3-4-5 ore in weekend sau in vacanta, fara sa dormi nicaieri.
Intotdeauna se intampla ceva, cand se doarme prin straini, dar asta nu afli tu si nu se prea comenteaza decat atunci cand moare adolescentul sau ajunge sa fie rapid, ca un viol se intampla la feicare 30 de secunde si cate si mai cate.
De ce-ti este atat de greu sa asculti de parinti?
Crezi ca-ti vor raul, cand ei sunt sigurii oameni de pe fata pamantului care te iubesc cu adevarat si te protejeaza in totalitate, de tot ceea ce tu nu intelegi, fiindca la anisorii astia este inca incapabila sa discerni binele de rau si atunci parintii incearca sa previna, sa ti se intample ceva rau.
Esti cam melodramatica cu "nu mai sport" si te asigur ca ar trebui sa asculti in totalitate de aprintii tai, ca ei sunt de fapt cei care te suporta, cu ragaielile astea de copil rasfatat.
Ia de vezi ce se intampla cu copii care pretind ca sunt cuminti, dar sunt smecheri si-si mint parintii:
https://observatornews.ro/......34658.html
https://www.antena3.ro/......82084.html
Nu e vorba de dormit, e vorba ca stau 24/24 in casa, nu pot ieșii nici măcar afară la 2 străzi distanță. nu e nimeni copil răsfățat
Stau la sat, nu se întâmplă nimic cu nimeni, toată lumea se cunoaște aici plus zonele de pe lângă sat. de aia nu înțeleg de ce sunt așa
Nu le place nici varianta asta pentru ca am incercat, sunt paranoici ca, daca ii aduc in casa "cine stie ce s-ar putea intampla". am incercat orice varianta posibila
Inseamna ca parintii tai nu au incredere in tine, de aceea te tin cu strictete in casa si nu te lasa nici sa iesi sa-ti faci de cap pe la altii.
Au mai fost copii foarte buni, destepti, cuminti care a declarat parintilor ca va dormi cu prietena ei si ea s-a dus la un baiat sa aiba sex si sa consume droguri.
Cand vad asa ceva la televizor, mai ales ca tu esti foarte micuta de varsta, este evident ca vor sa te protejeze, pentru ca stiu cat de naii sunt copii si cum pot ajunge victima altora.
Chiar nu ai de ce sa te plangi, ai de toate acasa, bucura-te de copilarie si cheama-ti prietena aia la tine, sa va jucati impreuna.
Si tu chiar crezi toate porcariile de la televizor? Stirile si televizorul: SPALATURA PE CREIER. Tu chiar crezi ca toate stirile care se dau la televizor sunt adevarate? Nu. Nimic nu e adevarat, orice lucru, cat de mic e, e inventat de reporteri si de cei care se ocupa cu audientele stirilor, fac asta numai ca sa se uite lumea si pentru audienta
Asa a aparut si la televizor o stire de la mine din oras, unei fete din liceul meu i-a murit mama intr-un accident, si panaramele care se ocupa cu stirile au inventat faptul ca, mama acestei fete, era vinovata pentru accident, de fapt era fix invers.
Asa ca nu tot ce se zboara, se mananca