Buna.Invata tot ce trebuie, altfel e posibil sa ai parte de surprize extrem de neplacute.Gasesti inclusiv pe Youtube materiale care sa te ajute (Psihotrop, ZaiaBAC). Spor la invatat.
Eu nu as merge pe premiza asta și aș învața și ce-a picat cu un an în urmă.
Uite, un exemplu este O scrisoare pierduta care o picat 2 ani la rând,deci eu nu as fi așa sigur.
Mai bine tai de pe lista ce e cu adevărat opțional, dar Baltagul(asta am auzit că a picat) poate cădea cu lejeritate și anul asta ori în vara, ori în toamna, așa că repet, nu aș fi așa sigur!
Bafta!
Invata tot ca asa m-am mizat si eu si toata lumea lasa ca nu pica si am luat 6.70 la romana fara subiectul 3, e mai mult de munca dar merita.
Poate pica aceeași opera ani la rând și pentru a nu fi surprins/ă de subiect eu zic sa le înveți pe toate deoarece nu exista o regula anume după care ar trebui sa te ghidezi. Eu știam ca se extrage un bilet in dimineața examenului unde este scris numele operei, deci pe fiecare bilet este o opera care a mai fost data și in anii trecuți sau nu, de exemplu drama "Iona" pe care mulți nu o învață, dar și aceasta are șanse sa pice pentru ca și ea se afla pe un bilet.
OhGodWhy întreabă:
anonim_4396 întreabă: