| Lala2345 a întrebat:

Ce ati face in locul meu eu fumez si m-a prins mama si cand m-a prins mi-a luat tigarile si mi lea rupt. si acum tata si mama placa la sibiu si eu raman la varu mea (care si el fumeaza) si sa risc sa duc o tigara ca am pastrato in sertar sau nu ca nu sunt sigura la ce ora pleaca?

6 răspunsuri:
| Lala2345 explică:

PS dau funda

| SergiuBoss11 a răspuns:

Nu am nevoie de funda ta! Parerea mea este ca fumezi doar pentru a te lauda(presupunand ca esti adolescent/a) si parintii tai au reactionat destul de bland.Lasa-te pentru ai tai si pentru sanatatea ta!

| Eschimoasa a răspuns:

Buna Lala,

Inteleg ca la varsta ta este cool si tentant sa faci lucruri interzise, mai ales de paritii tai.
Dar stii care sunt efectele negative ale fumatului?

| klopootzel a răspuns:

Acum pentru toti fumatul e o distractie, nu se gandesc decat sa arata mai bine stiind sa fumeze, nu se gandesc la viitor, la viata lor, si ca le vor veni rindul sa aiba si copii.
ma gandesc ca mama ta a facut bine ca te-a rupt tigarile, tu nu trebuie sa risti mai departe...altadata poate fi mai rau!

| summergirl25 a răspuns:

Nu este bine sa fumezi, mai ales la varsta ta! Dar, daca chiar vrei nu te pot opri! Eu as zice sa risti cu tigara! Este mai tentant asa! Dar, iti mai spun odata, nu este bine sa fumezi! Mai ales ca mi-ai spus ca si 11 ani ca si mine!

| Lala2345 explică (pentru summergirl25):

Nu iti face grij deja m-am lasat dar mersi ori cum pentru ca mi-ai raspuns!:*happy