| Pikathestar a întrebat:

Ce inseamna cand o fata te intreaba daca iti place noua ei frizura? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Daiana03 a răspuns:

Probabil ii place de tine si de aceea o interesaza parerea ta. Sper ca te-am ajutat happy

14 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Te prinzi mai greu? Ăsta e cel mai simplu mod de a spune "Hey, genius, pentru tine mi-am schimbat şi look-ul.Ce spui, mă placi mai mult aşa"?

| darrio2007 a răspuns:

Vrea sa stie parerea cuiva despre cum arata frizura ei.De ce crezi ca ar fi altceva?

| LonlyWolf a răspuns:

Ii place de tine si vrea sa stie daca si tie iti place de ea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu toate intrebarile trebuie sa aiba subinteles, poate doar vrea sa stie parerea altora despre freza ei

| corbulalbrosu a răspuns:

Iti cere o parere si nimic mai mult, fetele sunt cochete.

| neutrino a răspuns:

Nu inseamna nimic, voia sa se convinga ca ai observant ca ea s-a tuns.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru neutrino):

Care vaia? condios?

| Ibrahimovic a răspuns:

Pur si simplu te-a intrebat cum ti se pare. Sunteti prieteni buni si probabil a vrut o parere sincerea de la tine, nimic mai mult. Nu inseamna neaparat ca ii place de tine doar pentru ca te-a intrebat asta (daca la asta te refereai).

| MidnightR a răspuns:

Poate vrea sa iasa la agatat si sa stie dinainte daca arata bine sau nu.

| emmaemilia a răspuns:

De obicei ca vrea sa fiti doar amici

| EricCartman a răspuns:

Vrea sa stie daca ii sta bine cheala sau nu...Tu crezi ca o fata este interesata de tine doar daca te intreaba astfel de lucruri? wtf m8.

| Pikathestar explică (pentru EricCartman):

O ma gad! They killed Kenny! You bastard!

| CookieStar a răspuns:

E posibil să-i placă de tine și să o intereseze părerea ta despre ea, dar probabil doar a cerut o părere. Așa sunt fetele.

| Pikathestar explică:

Adica sunt sanse mai mare de nu sa ma placa. Avand in vedere ca atunci spun ca am stat cu cineva pe afara mai se cam supara.