Probabil ii place de tine si de aceea o interesaza parerea ta. Sper ca te-am ajutat
Pur si simplu te-a intrebat cum ti se pare. Sunteti prieteni buni si probabil a vrut o parere sincerea de la tine, nimic mai mult. Nu inseamna neaparat ca ii place de tine doar pentru ca te-a intrebat asta (daca la asta te refereai).
Nu toate intrebarile trebuie sa aiba subinteles, poate doar vrea sa stie parerea altora despre freza ei
E posibil să-i placă de tine și să o intereseze părerea ta despre ea, dar probabil doar a cerut o părere. Așa sunt fetele.
Vrea sa stie daca ii sta bine cheala sau nu...Tu crezi ca o fata este interesata de tine doar daca te intreaba astfel de lucruri? wtf m8.
Te prinzi mai greu? Ăsta e cel mai simplu mod de a spune "Hey, genius, pentru tine mi-am schimbat şi look-ul.Ce spui, mă placi mai mult aşa"?
Vrea sa stie parerea cuiva despre cum arata frizura ei.De ce crezi ca ar fi altceva?
Adica sunt sanse mai mare de nu sa ma placa. Avand in vedere ca atunci spun ca am stat cu cineva pe afara mai se cam supara.
Stefan_Radu_2001 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: