Buna!
Mie mi se par super cool ghiozdanele, pentru ca le poti purta doar pe un umar si imi place
Tu nu trebuie sa te iei dupa toate fetele.Geanta/poseta este mai eleganta si ele e ca si cum s-ar duce la agatat la scoala, nu ca sa invete.Nu e importanta geanta, ci ce contine.Majoritatea fetelor care au poseta isi iau la ele o carte si un caiet si atat, ca sa nu fie prea grea.
Daca iti place ghiozdanul, ia-ti ghiozdan.Lasa-le sa rada sau sa barfeasca, pentru ca asta inseamna ca nu au nimic mai bun de facut
Eu intodeuna am purtat ghiozdan. Fetele care vor sa pară mai mature sau vor sa pară mai feminine poarta genți.
De ce fetele poartă geantă şi nu ghiozdan? Păi gândeşte-te la vestimentaţia lor. Se îmbracă elegant, uneori sunt chiar pe tocuri. Cum crezi că se potriveşte ghiozdanul cu genul ăsta de haine? Şi până la urmă e problema lor cu ce aleg să îşi care cărţile. Dacă tu ai un stil mai sport sau pur şi simplu mai comod, gen un tricou şi o pereche de blugi e normal să preferi un ghiozdan. Fiecare are gusturile proprii.
Pai au vazut ca un are geanta si si-au luat toate, dar ghizdanul este cel mai frumos deoarece geanta porti mereu ghiozdan doar o etapa din viata
Sa sqti ca pentru sanatate ghiozdanul e cel mai bun. Daca iti iei o geanta pe un umar risti sa faci scolioza.
Eu cu ghiozdan merg... mi se pare mult mai comfortabil. Numai in caz ca ai unul cu Violeta mai bine iti iei o geanta