Dimineata(9:30-10)=mic dejun, dupa ce faci si tu sport o ora sau 30 de minute. La micul dejun se servesc doar salate. (rosii,castraveti, ceapa, ardei, morcovi, ridichi etc.) La pranz (13:00-13:30) mananca doar supe, sau ciorbe de legume. Exista multe retete, nu te vei satura. Cina(18:00-18:30),sa nu depasesti 18:30, se serveste ceva foarte,foarte usor. Gen rosii cu branza,sau peste cu legume. Cina o mananci dupa o ora sau doua de sport. Incearca sa te inscri la un sport care te pasioneaza,sau alerga o ora-doua. Nu ai voie deloc ciocolata si sucuri acidulate. Daca mananci in timpul dietei, poti sa nu o mai ti, ca nu are rost. Ca deserturi mananca doar fructe(grapfruit-ul este cel mai bun) si bea sucuri facute in casa, apa plata, nu minerala si ceaiuri. Vei slabi in aproximativ o luna. Bafta!
Prietena mea avea aceiasi problema.A mancat timp de o luna doua...doar mere.Un mar dimineata, unu` seara, si intre ele o salata de rosii, fructe, etc.Si a slabit vreo 4-5 kg..incerca si tu. poate va fi la fel. Funda?
Daca vrei sa nu te ingrasi la loc atunci nu tine nicio dieta, mai bine alearga zilnic si renunta la dulciuri si fast food sau prajeli, nu mai manca seara si ai sa vezi ca vei reusi sa dai jos cele 6 kg, incet si sigur
Ai citit vreodata stirea cu tipa care a murit tinand o dieta cu mere?
Buna.
Iti spun de pe acum ca dietele nu sunt prea bune.
Eu iti recomand sa:
- Fa sport
- Mananca sanatos
- Bea multa apa
- Nu mai manca dupa 18:00.
Daca faci ce ti-am spus, intr-o saptamana o sa fii exact cum vrei.
Sper ca te-am ajutat.
Mult succes.
Pa.
Multumesc mult ...chiar ma ajuta sfaturile voastre:*
Nu.nu am citit-o.Eu stiu ce dieta a tinut prietena mea.Ea nu a murit tinand aceasta dieta
sweetprincess02 întreabă:
cici96 întreabă: