| Nowhitee a întrebat:

cine se mai simte lonely de aici? adică..mai singuratici, fara prieteni?
Va rog nu luati in ras intrebarea asta sincer ma simt nasol. :'( macar prieteni virtuali sa imi fac. In realitate nu am reusit deloc.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca vrei imi poti scrie in privat si vorbim. happy

| Anirbas a răspuns:

Si cu mine e valabil. Te inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma simteam singura pana cand am observat ca sunt multe persoane care tin la mine si care ma apreciaza pentru felul meu de a fi si de atunci nu mi-a mai pasat ca nu am eu nu stiu cati prieteni ci conteaza mai mult ce fel de prieteni. Vorba aia, calitate nu cantitate.
In schimb, te pot ajuta eu sa treci peste singuratate si sa stii ca sunt multe persoane ca si tine si ca nu esti singurul/singura.
Te-am pupat. Daca vrei sa vorbim lasa-mi in privat un numar de telefon/retea de socializare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca se difera cu ceva "prietenii" de aici cu cei din realitate? Nu. Te baga in seama doar cand nu au nimic altceva mai bun de a face. Mai bine singur decat cu oameni de genul.

| mentholinks a răspuns:

At trebui sa gasesti oameni care nu se simt lonely ca tine, caci lonely+lonely=tot lonely. Ai nevoie sa iesi din starea asta sau lucrurile o sa se complice. Si eu sunt lonely dar m-am impacat oarecum cu idea.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Prieteni pot fi reali sau la distanta nu are importanta asta, important e sa-i gasesti, eu personal trebuie sa am ce discuta cu persoana aia daca nu am ce discuta nu imi poate fi prieten

| Violleta2022 a răspuns:

Dar de ce nu-ti faci prieteni reali?
Ce te tine sa nu iesi din casa cu colege de scoala sua cu vecine?
Prietenii virtuali nu sunt prieteni adevarati si starea ta de singuratate se accentueaza daca tu nu iesi din casa cu cineva real.