Imi vine să rad ca si eu cunosc o persoana care a fost in problema ta. Eu i-am zis doar sa vada partea buna a lucrurilor. Ce daca ramai singur? Esti liber pe picioarele tale. Uite un exemplu. Poti dupa liceu sa mergi la facultate, pentru fete sau sa si inveri eventual. Sau sa pleci in Italia sau Germania ca sudor sau strungar, mai precis muncitor si sa iei 1, 5k euro pe luna si sa dai 500 la chirie si sa mananci de 200-300 iar restul s apui sus sa strangi de o masina/casa si o sa fie bine. Oricum, stai calm ca sunt destule fete pe care le poti cunoaste. Poti sa mergi sa incerci sa combini 50% din fetele din scoala chiar daca tie nu-ti plac unele, important e sa ai experienta. Iar prieteni? De ce nu mergi impreuna cu ei la sala? Sau mergi singur un timp si le zici si lor ca mergi si tu si apoi sa rupi pe acolo.))
Evident ca tot o sa existe unul mai bun ca tine de asta nu trebuie sa-ti pese prea mult ce faci.
Nu ai de ce sa-ti bagi lama-n vene doar ca esti trist. Fiecare om este sau a fost trist insa au puterea de a trece peste singuri sau daca se elibereaza spunad cuiva problema lor. Daca te face sa te simti mai bine poti merge la un psiholog si sa te descarci la el.
Daca lumea te stie de baiat cuminte si poate ca ai mai si luat bataie, cand rade x de tine il rogi sa inceteze. Daca nu inceteaza ii dai cu pumnul in stern si il lesini. Sa vedem atunci care pe care si care mai rade de tine. Ori iti castigi respect cu vorba buna ori cu bataie. Vezi sa nu fie tigan ca s-ar putea sa puba vreo 10 sa te astepte...
Si un ultim lucru. nu exista prieteni. Nu te varsa in faţa nimanui ca s-ar putes ca a doua zi sa ajungi vedeta.
Sper ca ai inteles ceva si iti urez succes.
Pentru psihologii de buzunar.*Nu-mi săriţi în cap ca nu-s psiholog. Mi-am spus doar părerea mea personală despre această problemă.*
Vezi ca e nicio si niciun.
Sa te duci la psiholog sa te ajute cu temerile si complexele astea daca singur nu poti. Cu ele niciodata n-o sa poti fi mai bine.
Mulțumesc mult! Mă bucur că există şi oameni întregi la cap în țara asta
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: