| Costy_Regele_1991 a întrebat:

Cred că am o problemă extrem de mare în legătură cu viața mea personala şi poate voi mă puteți ajuta cu vreun sfat.Recent am împlinit 15 ani.Din 2015 eu nu mai ies din casă cu vreun prieten(foarte rar), toți m-au lăsat şi şi-au găsit pe altcineva cu care să stea.Să încep cu începutul: eu am avut un prieten(o să-i spun George) la care am ținut foarte mult(ca şi prieteni normal) pentru că ne cunoaştem din copilărie.De fiecare dată când ieşea cu altcineva eu mă supărăm pe el(ştiu că e ciudat).Am mai avut pe cineva cu care mă înțelegeam bine dar ma lăsat şi el.Aşa că eu am preferat să stau doar în casă şi să nu mai vorbesc cu nimeni.Dar a fost i greşeală sad.Eu când eram mic băieții din clasă mă jigneau pe tema că nu sunt puternic ca ei, dacă veneam cu un creion roz la şcoala mă făceau fetița, iar eu m-am descurajat total şi chiar aşa am rămas: de fiecare dată când mă băteam cu cineva plângeam şi eram foarte slab la sport. Lăsând toate astea la o parte mi-e îmi este frică de toți ceilalți copiii, mi-e frică să nu fiu din nou batjocorit, mă simt de parcă nu Aşa acea 15 ani ci doar vreo 12.La şcoala socializez cu toți dar văd că nu e de ajuns.În prezent mă simt foarte nefericit,mă sperii de orice, nu am muşchi, nu merg la sală că ceilalți băieți şi îmi este frică că o să rămân singur toată viața...Ce să fac ca să nu ajung să fac vreo prostie? Uneori mă gândesc să fac cel mai negru lucru despre care nu vreau să vorbesc.Vă rog dați-mi un sfat.Nu am avut nici-o iubită până acum şi nu practic nici-un sport ca ceilalți băieți.Mi-e teamă de viitorul meu.

Răspuns Câştigător
| NAT0 a răspuns:

Imi vine să rad ca si eu cunosc o persoana care a fost in problema ta. Eu i-am zis doar sa vada partea buna a lucrurilor. Ce daca ramai singur? Esti liber pe picioarele tale. Uite un exemplu. Poti dupa liceu sa mergi la facultate, pentru fete sau sa si inveri eventual.laughing Sau sa pleci in Italia sau Germania ca sudor sau strungar, mai precis muncitor si sa iei 1, 5k euro pe luna si sa dai 500 la chirie si sa mananci de 200-300 iar restul s apui sus sa strangi de o masina/casa si o sa fie bine. Oricum, stai calm ca sunt destule fete pe care le poti cunoaste. Poti sa mergi sa incerci sa combini 50% din fetele din scoala chiar daca tie nu-ti plac unele, important e sa ai experienta.laughing Iar prieteni? De ce nu mergi impreuna cu ei la sala? Sau mergi singur un timp si le zici si lor ca mergi si tu si apoi sa rupi pe acolo.laughing))
Evident ca tot o sa existe unul mai bun ca tine de asta nu trebuie sa-ti pese prea mult ce faci.
Nu ai de ce sa-ti bagi lama-n vene doar ca esti trist. Fiecare om este sau a fost trist insa au puterea de a trece peste singuri sau daca se elibereaza spunad cuiva problema lor. Daca te face sa te simti mai bine poti merge la un psiholog si sa te descarci la el.
Daca lumea te stie de baiat cuminte si poate ca ai mai si luat bataie, cand rade x de tine il rogi sa inceteze. Daca nu inceteaza ii dai cu pumnul in stern si il lesini.laughing Sa vedem atunci care pe care si care mai rade de tine. Ori iti castigi respect cu vorba buna ori cu bataie. Vezi sa nu fie tigan ca s-ar putea sa puba vreo 10 sa te astepte... laughing
Si un ultim lucru. nu exista prieteni.laughing Nu te varsa in faţa nimanui ca s-ar putes ca a doua zi sa ajungi vedeta.
Sper ca ai inteles ceva si iti urez succes.happy
Pentru psihologii de buzunar.*Nu-mi săriţi în cap ca nu-s psiholog. Mi-am spus doar părerea mea personală despre această problemă.*

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Vezi ca e nicio si niciun.
Sa te duci la psiholog sa te ajute cu temerile si complexele astea daca singur nu poti. Cu ele niciodata n-o sa poti fi mai bine.

| Costy_Regele_1991 explică (pentru NAT0):

Mulțumesc mult! Mă bucur că există şi oameni întregi la cap în țara asta laughing